четвъртък, 11 октомври 2018, 10:30 ч.

Първо в Bnews

Парламента гледа на второ гласуване Закона за семейни помощи на деца

BNews.bg

Парламента гледа на второ гласуване Закона за семейни помощи на деца

Подоходния критерий е методика, с която се стимулира умишленото създаване на търтеи в обществото.

Промените бяха продиктувани от инициативата на адвокат Златина Петрова децата останали с един родител да имат право на наследствена пенсия.Както заяви вече в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" адвокат Петрова, управляващите силно са изопачили идеята ѝ и отново са приложили подоходен критерии, с което напрактика правят невъзможно получаването на такава помощ.


Подоходния критерий е методика, с която се стимулира умишленото създаване на търтеи в обществото. Явно управниците все още не иска да проумее, че с тази пагубна философия унищожава бъдещото си 
развитие още в зародиш.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • noFreeman - 22:33, 11 окт.

    Егати и тъпия коментар предишния... какви пари даваме на Русия бе калпак селски... Европа ни краде децата, наследството на тая хубава държава той ми говори за Путин. Скрий се смешник соросоиден!

  • CCP - 13:09, 11 окт.

    Toз, който “очерня най-брутално” България пред приятелите и съюзниците ни от ЕС и НАТО, пък и пред целия цивилизован свят, е Борисов. С това, че за 10 години я засели с руснаци, че не иска “да дразни” арогантна Русия, която не е спряла да ни обижда /от Путин и Захарова до Гундяев/, че всяка година от тук за там отлитат милиарди европейски и наши пари срещу нищо насреща. За разрастващото се чиновничество, за корупцията навсякъде, за гигантските кражби при строежа на пътища и магистрали, за битовата престъпност, за смазаната свобода на словото/медиите и не на последно място – заради безкрайните лъжи и заради простотията и наглостта си. И заради възхвалата на правешкия сатрап. С всичко това Борисов очерня и излага България. Bън!

  • Първолак - 12:40, 11 окт.

    Парламентата гледа! ;)

Напиши коментар

Коментари