четвъртък, 11 октомври 2018, 16:40 ч.

Официално съобщение от ръководството

ЦСКА си върна емблемата! Край на спекулациите!

BNews.bg

ЦСКА си върна емблемата! Край на спекулациите!

На официалния сайт на ЦСКА беше публикувано съобщение, че сумата за емблемата е платена. Дружеството "Ред Енимълс" е платило сумата от 8 милиона лева за емблемата на ЦСКА и вече притежава активите и пасивите на "армейския" клуб. Ето и съдържанието на съобщението:

"ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

Въпреки всички тези обстоятелства, ние заявяваме официално:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!"

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ManU - 23:14, 11 окт.

  What the f.ck is CSKA ?!

 • 14/88 - 22:43, 11 окт.

  BgWC какво общо има това с ЦСКА, тъпак?

 • BgWC - 22:03, 11 окт.

  Пепи Москов беше днес при Поли Златарева и даде много точна характеристика на АТАКА: "Бареков и Сидеров ще правят консервативна организация. АТАКА е като цигански оркестър - за каквото им платят, това свирят - от Миле Китич до Джо Кокър. В случая са им платили за това (да правят консервативна организация). И обикновено е фалшиво и винаги шумно. Така че няма нужда да се коментира сериозно." Много точно определение, нали, Мите? Единственото, което може да се добави е, че Дудука е същия цигански оркестър като Белата Златка.

 • CSKA Sofia - 17:33, 11 окт.

  А сега всички си затворете устите. Честито на всички армейци и армейки!

 • Red man - 17:24, 11 окт.

  Ах колко жалко е да си говедо и подлога на всяка власт!

 • Винаги верни - 17:10, 11 окт.

  От огъня на чуждата омраза остана само пепелта! Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА! Закривай проекта на Домуса в Обеля! Сваляйте емблемата, мърши!

Напиши коментар

Коментари