неделя, 14 октомври 2018, 9:00 ч.

Шах с пешката!

Бившият министър на МВР генерал Бонев съсипа Жоро Тръбата от ГЕРБ!

BNews.bg

Бившият министър на МВР генерал Бонев съсипа Жоро Тръбата от ГЕРБ!

БиНюз попадна на остри думи на бившия министър на МВР генерал Богомил Бонев, адресирани към Георги Харизанов, политологът-рецидивист, или по- известен като Жоро Тръбата от ГЕРБ. 

*публикуваме без редакторска намеса

"Бил Гейтс от Напоителни системи, криминалният престъпник, който играе тенис с Бойко, нещастният плазмодий, който е утайката на ГЕРБ, новоизлюпен политолог и шеф на телевизията, която беше създадена от брата на Петър Стоянов, решил да оплюе Президента за това, че е подкрепил идеята за национално единение. Той не можел да се единява с ченгета.

Оплюл хора, чието име даже няма право да споменава от низостта си. И след гнусни намеци наистина спестява само имената. Сигурно си мисли, че е много хитър и така се предпазва от съдебни последствия.

И мен споменал, но пак страхливо не споменал името. Но щедро клеветил. Имал съм връзки с организираната престъпност. Не си спомням да съм играл тенис с някой престъпник.

Георги Харизанов, гнидо нещастна, теб никой не те е канил за единението. Пропуснал си изречението: „единението не означава оправдание на престъпленията“.

Разбираемо е криминалните престъпници да мразят ченгетата. Неразбираемо е защо ги използват гербаджиите.

Всъщност, и това е разбираемо."

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ВАЛКА - 18:52, 14 окт.

  Този нещастник се правеше на демократ за заблуда на сините избиратели , точеше лиги в компанията на Майкъл Чорни , обърна палачинката с бездарната си жена и сега прави злобни коментари.

 • Кур1954 - 15:16, 14 окт.

  И тоя нещастник ядеше и пиеше на една трапеза с мафията. Сега говори за другите....

 • Имаме новина! - 12:07, 14 окт.

  "Европа, Брюксел е блато" (цитат Николай Бареков, 13.10.2018). Драги избирателю, спомни си тези думи, преди на изборите за ЕП догодина да дадеш гласа си на този лъжец, който преди 4 години заряза партията си, за да се гмурне във въпросното "блато".

 • Вижте последните 2 минути - 11:58, 14 окт.

  h t t p s : / / bnt1 .bnt .bg /bg / a/ zdraveopazvane -na- krstopt- i -Politika -po -rba -d-r- petr -moskov

 • Джиджо - 11:21, 14 окт.

  Бойко събира такива плазмодии и отрепки като Жоро, Биков и Антон Тодоров, защото те нямат елементарно възпитание, нито пък имат задръжки и отвързали му края плюят и на ляво, и на дясно, опиянявайки се от своите "способности".

 • Маркони - 10:21, 14 окт.

  Хареса ми израза "плазмодий" за тази менте личност, която кой знае защо обявяват за политолог, за идеолог на ГЕРБ, за вишист с няколко образования без дипломи, за ляво мъдо или т.н.солташак на дясното мъдо или т.н. Биков и гъзо лизец на уважаваният ни министър председател , доктор на някакви си науки, генерал по длъжност и майор от противопожарната команда ....

Напиши коментар

Коментари