вторник, 16 октомври 2018, 16:12 ч.

Утре заминава

НА ВИСОКО РАВНИЩЕ! Президентът Радев на среща с кралица Елизабет II

BNews.bg

НА ВИСОКО РАВНИЩЕ! Президентът Радев на среща с кралица Елизабет II

В рамките на визитата си във Великобритания държавният глава ще посети щаба на Съюзното военноморско командване на НАТО.

Президентът Румен Радев ще бъде на работно посещение във Великобритания от 17 до 19 октомври по покана на Нейно Величество кралица Елизабет II.

По време на посещението си президентът и върховен главнокомандващ на  Въоръжените сили ще посети щаба на Съюзното военноморско командване на НАТО-MARCOM в Нортууд, където ще се срещне с вицеадмирал Клайв Джонстън. Очаква се двамата да обсъдят съвместните операции и учения, в които България участва.

По-късно същия ден президентът Румен Радев ще се срещнe с наши сънародници, живеещи във Великобритания.

В рамките на визитата си във Великобритания българският държавен глава ще има аудиенция при Нейно Величество Елизабет II. След това ще изнесе лекция на тема „Предизвикателства за сигурността пред Европа“ в „Оксфорд Юниън“ – най-голямата общност за дебати на Университета в Оксфорд.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари