сряда, 17 октомври 2018, 10:15 ч.

"Битката на утрешния ден"

СИДЕРОВ РАЗМАЗА тоалетния министър: Сорос има своя вицепремиер в Бълария в лицето на Валери Симеонов!

BNews.bg

СИДЕРОВ РАЗМАЗА тоалетния министър: Сорос има своя вицепремиер в Бълария в лицето на Валери Симеонов!

Повече от 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“ беше преустановено, медията започна да „излъчва“ съобщения на партийния лидер на „Атака“ Волен Сидеров.

На 15 октомври беше спряно излъчването на телевизията и на екрана се появи съобщението „Телевизия Алфа спря. Питайте правителството защо“. Вчера от СЕМ обявиха, че не са били уведомени за спирането на телевизията и поискаха да разбере от ръководството ѝ каква е конкретната причина.

От снощи обаче на черен фон с бели букви едно след друго се появиха няколко съобщения, за чийто автор се посочва Волен Сидеров. В тях един от председателите на Обединени патриоти обяви коалиционния си партньор Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос.

Ето какво гласят съобщенията:

„Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте“.

„Как Сорос още управлява България - Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно“.

„Как Сорос още управлява България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван...“ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е“.

„Човекът на Сорос в правителството - Валери Симеонов атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе“.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ЦОД - 13:53, 17 окт.

  Пепи Москов е за бой откакто зализа подметките на Бидоня, но на последното си участие при Поли Златарева даде изключително точно определение на новото активно мероприятие на Белата Златка & Дудука. Цитирам по памет: "Бареков и Сидеров ще правят консервативна организация. АТАКА е като цигански оркестър - за каквото им платят, това свирят - от Миле Китич до Джо Кокър. В случая са им платили за това (да правят консервативна организация). И обикновено свирят фалшиво и винаги шумно. Така че няма нужда да се коментира сериозно." T.e. aко трябва да сме точни, коректното име на партийката трябва да е "Цигански Оркестър с Дудук" (ЦОД).

 • Иво - 11:43, 17 окт.

  А най-голямият капут знаете ли кой е?

 • минаващ - 11:24, 17 окт.

  Извинете, Сорос дясната pъкa на Господ ли е, че успява да огрее навсякъде? Майтапа настрана, не симпатизирам никак на Валери Симеонов, но той е далеч по-малък отпадък от Сидеров, така че когато Белата Златка е против някого, това си е направо комплимент. У нас няма по-голяма обида от ПУТИНОИД, а Сидеров е на челното място сред тази сбъркана порода.

 • минаващ - 11:22, 17 окт.

  Извинете, Сорос дясната на Господ ли е, че успява да огрее навсякъде? Майтапа настрана, не симпатизирам никак на Валери Симеонов, но той е далеч по-малък отпадък от Сидеров, така че когато Белата Златка е против някого, това си е направо комплимент. У нас няма по-голяма обида от ПУТИНОИД, а Сидеров е на челното място сред тази сбъркана порода.

 • Миро - 10:47, 17 окт.

  Да, вярно е. Симеонов отдавна работи против България. Не зная дали е човек на Сорос, но интересите и целите им съвпадат очевадно.

Напиши коментар

Коментари