сряда, 17 октомври 2018, 11:45 ч.

Първо в BNews

Николай Бареков отправи покана към Валери Симеонов и Красимир Каракачанов за европейския форум в Кишинев, обяви, че ще покрие разходите им по пътуването

BNews.bg

Николай Бареков отправи покана към Валери Симеонов и Красимир Каракачанов за европейския форум в Кишинев, обяви, че ще покрие разходите им по пътуването

Като лидер на единствената призната политическа партия в Европа /ПП „Презареди България”  и член на европейското ръководство на консерваторите  /АКРЕ/ с огромна тревога наблюдавам всекидневните скандали в консервативно-патриотичната част на българското управление.

Не съм очаквал, че отправената от мен покана в качеството ми на европейски политик, получил международно признание, към трите политически партии да се присъединят към фундаментален патриотично-консервативен блок за европейските избори ще предизвика подобен емоционален изблик и дори проява на завист и агресия от лидерите на тези формации.

Оказва се, че искайки да направя добро за консервативната идея в България и в Европа, съм на път да разпадна цяло правителство на „стабилността”, без дори да присъствам на територията на България, а много често и на територията на европейския континент. Надявам се случващото се пред очите ни да не е заради личното отношение на определени политици към моята персона.

 Тук е мястото да отправя благодарност към Волен Сидеров и ПП „Атака”, че единствено откликнаха на поканата ми и ще присъстват на форума на консерваторите в Кишинев, на който ще представим идеята за създаване на голям консервативен блок, който да поведе битката срещу неолиберализма на предстоящите европейски избори.

 Обръщам се към Валери Симеонов, лидер на НФСБ, и Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, с призива да обмислят събитията от последните дни, да откликнат също на моята покана и да вземат участие в най-висшия форум на европейските консерваторите. За целта публично обявявам, че ще покрия от личните си средства разходите им по пътуването до Кишинев.

 Обръщам се и към колегите ми от България с молбата да не изпитват ревност към моята позиция, носеща ми легитимация в Европа, защото ще положа необходимите усилия опитът, натрупат в най-висшите консервативни среди, да бъде предаден на моите политически наследници в България.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Готин - 20:53, 17 окт.

    Николчо, сериозно, вярваш ли си като се слушаш? Защото ако си вярваш трябва незабавно да посетиш психиатър.

Напиши коментар

Коментари