четвъртък, 18 октомври 2018, 18:30 ч.

Настават тежки времена

НЕВИЖДАН ФАРС! "Циганизацията" на България е пълна! Вече официално! Вижте каква специалност въведе МОН!

BNews.bg

НЕВИЖДАН ФАРС! "Циганизацията" на България е пълна! Вече официално! Вижте каква специалност въведе МОН!

БиНюз попадна на публикация в социалните мрежи на възмутен гражданин, комуто се е наложило да се регистрира в сайта на МОН, за да участва в програма за професионална реализация.

В процесът на регистрация обаче, мъжът не открил своята специалност из предоставените няколко опции. За почуда на всички и негова изненада обаче, в редиците на съществуващите специалности, била и "Начална училищна педагогика с ромски език".

Откога ромският език е приет като легитимен и може ли изобщо език без писменост да бъде регистриран официално?

Както стана известно от изследване, засягащо демографската криза у нас, се очаква намаляване на българския етнос с 1 млн. души за десет години, съчетан с увеличаване на ромския етнос, който до 2050 година ще достигне около 1.3 млн. души. 

Може би в този ред на мисли изучаването на "ромски език" ще бъде необходимо и това е първата стъпка в подготовката за промяната на етническия облик и население на България. Циганизацията е пълна! Вече официално!

Ето какво написа Симеон Митев в своя профил:

*публикуваме без редакторска намеса

"Като практикуващ педагог трябва да си направя регистрация в сайта на МОН,за да мога да участвам в действаща програма за допълнителна професионална квалификация.Има полета с данни за попълване.Едно от тях е показаното на снимката.Моята специалност-Начална училищна педагогика с чужд език я няма,но за сметка на това има показаното на снимката по-долу!
Аз ли съм в грешка,или такъв език официално регистриран,с азбука и писменост-НЯМА?Та какво остава за такава специалност,професионална квалификация и т.н...
Споделете поста,за да разберат повече хора какви олигофрени работят в МОН.Тези които пишат и одобряват учебни програми и учебници за вашите деца!"

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • батка - 20:14, 18 окт.

    Искаме или не, трябва да свикваме с някои дадености . Факт е,че циганите се роят в пъти повече от българи и турци. Само след 10-15г. те ще са болшинство в България.

  • батка - 20:13, 18 окт.

    Искаме или не, трябва да свикваме с някои дадености . Факт е,че циганите се роят в пъти повече от българи и турци. Само след 10-15г. те ще са болшинство в България.

  • МОН СА КАПУТИ - 20:06, 18 окт.

    В МОН РАБОТЯТ БЕЗДАРНИ И НЕКАДЪРНИ КАПУТИ!...

Напиши коментар

Коментари