събота, 27 октомври 2018, 12:34 ч.

Само в Bnews

Васил Петев пред Бареков и Байрактаров: Валери Симеонов е повърхностен и еднопланов! До края на годината ще се сбогува с поста си!

BNews.bg

Васил Петев пред Бареков и Байрактаров: Валери Симеонов е повърхностен и еднопланов! До края на годината ще се сбогува с поста си!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. на живо по телевизия "Евроком", гост бе журналистът Васил Петев, който коментира казуса с нелепото изказване на Валери Симеонов и отказа му да подаде оставка.

Гостът започна с отбелязване на факта, че Волен Сидеров бе единствения човек от управлението, който поиска оставката на Симеонов. Според Петев и не само, Валери Симеонов неколкократно е прескачал "червената линия" и гафът с изказването по адрес на майките на децата с увреждания и самите деца, които той нарече "уж болни", бе върхът на айсберга, след когото прошката е невъзможна.

Според журналистът причината, поради която издънките на Симеонов остават безнаказани е, че той е в позиция, в която неговото дръпване от коалицията може да доведе до срив на цялото правителство. 

Гостът отбеляза факта, че Симеонов постави Бойко Борисов и ГЕРБ в изключително унизителна позиция, налагайки им се да се обясняват вместо него, тъй като той самият очевидно няма съвест и не изпитва чувство за вина. 

Според Петев, личната му природа е основния фактор, който спира Симеонов да се извини, без да бъде натискан за това от ГЕРБ. Журналистът определи вицепремиера като "повърхностен и еднопланов" и като човек, който не може за признава грешките си и не може да извършва "човешки ходове". 

Журналистът сподели подозрения, че до края на тази година, Симеонов ще се прости с вицепремиерския пост, тъй като по неговите думи, ГЕРБ си пази егото и от партията си дават ясна сметка, че поведението на Симеонов е тумор, който ще обхване и тях и ще им донесе много негативи. Гостът предположи, че най- вероятно до Нова година, Симеонов ще получи нов пост и така ще си спести собственото унижение и проблематика, които той носи. 

Гостът и водещите Бареков и Байрактаров засегнаха и темата с предстоящите европейски избори, които според Петев често биват омаловажавани от обществото. Той бе категоричен, че най - важните и съществени избори са именно европейските, а не вътрешните такива.

Според Васил Петев, властта има интерес да налага тезата, че европейските избори не са от значение и за съжаление хората се влияят.  

Бареков и Байрактаров заключиха предаването с представяне на юридически документ, който най - общо разтълкуван говори че, Бойко Борисов и Красимир Каракачанов са се обзавели с политически съдружник в лицето на Валери Симеонов, който е стартирал своя бизнес (телевизия СКАТ) с измама, със създаването на финансова пирамида, която ограбва спестяванията на бургазлии и с тези пари се инвестира в другата пирамида - партията и телевизията. 

 

 

 

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари