сряда, 31 октомври 2018, 9:56 ч.

Само в BNews

БАРЕКОВ: Симеонов и Каракачанов отдавна продадоха българите и Родината си! Такива не посягат на живота си!

BNews.bg

БАРЕКОВ: Симеонов и  Каракачанов отдавна продадоха българите и Родината си! Такива не посягат на живота си!

Защо Симеонов и Каракачанов стоят на постовете си, чии заложници са новите "Нагли" и ще посмеят ли да посегнат на животите си, коментира в свой пост евродепутатът Николай Бареков.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Изглежда патриотизмът бил друго нещо, а не това, което сме си мислели и чувствали в сърцето си от деца.

Днешните накичени “Патреоти” обиждат майките и децата и взимат рушвет от 5000 евро да направят някого “българин” независимо от етническия му произход. И повечето новоназначени български граждани, забележете, не били македонски българи или молдовански и украински, а оригинални албанци и косовари. Половината с името Мехмеди или Мохамед.

Войводата Каракачанов, под чийто контрол е ВМРО и раздаването на паспортите под масата, нарича това “отпушване” на процеса. Ако прокуратурата е права, там някъде под чадъра на ВМРО са отпушили “търговията на черно” с българско гражданство са си изкарвали по 1 милион евро на месец чиста печалба - толкова правят по 5 хиляди евро рушвет за по 30-40 паспорта на седмица за Мехмеди и Мохамед.

Доходоносна незаконна печалба от търговията с българщината и от насилствената промяна на генофонда на нацията. Извършена от Патреоти с открадната марка “ВМРО”. Служебният министър на правосъдието Валери Тарандов е изчислил, че от 2009 насам са прибрани близо 100 милиона евро от корупцията с българското гражданство.

Валери Тарандов:" Можете ли да смятате? 19 000 (минимум) фалшиви nаспорта х 5000 евро бройката. Това прави май нещо от рода на 95 000 000 (деветдесет и пет милиона евро) за годините от 2009 насам! Само от ментетата. Отделно за терористите, които са с бr паспорти в Евроnа!"

 

Сега, нямайте съмнение, ще се задейства и ОЛАФ и ЕК, защото войводите-Патреоти освен българско гражданство всъщност са продавали и европейско такова на граждани от трети страни. Някои от тях свързвани и с тероризъм. Казват, че ГЕРБ, ДПС и прокуратурата са взели ПатрЕотите Симеонов и Каракачанов за заложници с образуваните около тях дела. Затова и още не били арестувани. Ако и това е вярно, всъщност новите “Нагли” са самите заложници и те са сигурно от най-богатите заложници в света.

Нали помните, че само от паспортите на черно са печелили по милион евро на месец. Днес двамата/двете заложници/наложници плашат, че ще се самоубиват. Единият с релса на врата заплашва(кого ли?), че ще се мята от бургаския кей, ортакът му щял да се стреля в главата в центъра на София. Не се бойте! Няма да ги загубим без време. Те са толкова удобни на статуквото, че то само ще ги пази от тях самите. Още могат да дадат за ограбването на народа си. А и Симеонов и Каракачанов отдавна продадоха душите си за власт и пари тъкмо на ДПС и ГЕРБ. Станаха национални предатели. Продадоха българите и Родината си. Да не ги жалим. Алчните и богатите рядко посягат на живота си...за разлика от бедните им избиратели..."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ross - 22:54, 31 окт.

    Бъркаш Каракачанов С Ненчев, бе дудук смотан!.. Ти май ше излезеш по-голяма мъстия даже от Ал_Бож...

  • Хараламбиев - 17:27, 31 окт.

    Моля, някой да освидетелства психически двамата вицепремиери, защото са склонни към самонараняване при житейски или професионален провал!

Напиши коментар

Коментари