петък, 02 ноември 2018, 13:59 ч.

Точна присъда

Бареков: Симеонов и Каракачанов с единия крак в прокуратурата, с другия - в затвора! ДПС им дърпа брутално конците!

BNews.bg

Бареков: Симеонов и Каракачанов с единия крак в прокуратурата, с другия - в затвора! ДПС им дърпа брутално конците!

Евродепутатът Николай Бареков направи унищожителен анализ на политическото статукво и актуалните теми през последните дни, както и скандалът с корупцията, в който бе уличен Красимир Каракачанов. В своя пост той недвусмислено разкрива кой на кого дърпа конците и кой всъщност движи нещата в държавата, макар задкулисно.

Ето какво написа Бареков:

*публикуваме без редакторска намеса 

"По-слабо управление не сме имали от годините на премиерите Ф. Д. и покойния Любен Беров. И тогава всичко зависеше пред и задкулисно от ДПС и сега също. Всъщност никога влиянието на ДПС не е било толкова решаващо. Двете вицета пишман Патреоти Симеонов и Каракачанов с единия крак са в прокуратурата, с другия са в затвора. Кворумът в парламента изцяло зависи от ДПС, а те влизат само, когато ГЕРБ трябва да гласуват законите на ДПС, както стана вчера със закона “Пеевски”. Днес ДПС въобще не влезе в залата и кворум нямаше. Пълен блокаж на ГЕРБ и тотално безсилие, което скоро трябва да бъде прекратено. Агонията на ПатрЕотите завърши с политическата и моралната им смърт. Всъщност ДПС формално отлага края, за да може да дърпа още по-брутално конците на марионетките си Симеонов и Каракачанов. Остана ли някой наивник в България да мисли обратното на това?"

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари