понеделник, 05 ноември 2018, 15:09 ч.

Само в Bnews

Бареков: Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни! Едните губят хората си, другите насилствено променят народа си! Ако българското правителство иска да отвори врата към Ада, ще подкрепи този Пакт!

BNews.bg

Бареков: Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни! Едните губят хората си, другите насилствено променят народа си!  Ако българското правителство иска да отвори врата към Ада, ще подкрепи този Пакт!

БиНюз се натъкна на унищожителен коментар на евродепутатът Николай Бареков по повод “Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН, на който той отявлено се противопоставя.

Ето какво написа той:

*публикуваме без редакторска намеса 

 "Вече пръв го заявих на Заседание на Делегация на АСП в Европарламента. Предупреждавам и Българското правителство! “Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН е заплаха за България, заплаха за човечеството, заплаха за цивилизацията, заплаха за Европа. Този неолиберален глобалистки пакт цели унищожаването на европейските народи и европейската раса в полза на икономическите кръгове, зад които прозират интересите на Сорос от превръщането на човечеството в аморфна маса работна ръка без произход, род и родина. Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни. Едните губят хората си, другите насилствено променят народа си. Заличават се цели държави. Няма “организирана миграция”, защото това е трафик. Както няма и легални наркотици. Това е нонсенс. Вътре в пакта са вкарани множество твърдения, които са застрашаващи за европейските древни народи. “Добро и неизбежно явление” и “положителен глобален феномен” - това миграцията НЕ е, защото тя е точно обратното. Миграцията се ражда от ужас и ражда ужас! Ако българското правителство иска да отвори врата към Ада, ще подкрепи този Пакт на Конференцията в Мароко на 10-11 декември. Седмица по-рано аз ще бъда единственият български политик, поканен да участва на годишната среща Европа- Африка-Пасифик - Атлантик в Бенин, Африка и ще говоря против Пакта. Натискайте правителството да не продава България! Американският президент Тръмп предупреди ЕС за този пакт : По-добре внимавайте за себе си! Има ли кой да го чуе? Като евродепутат и българин питам: Кой нареди на българския посланик в ООН вече да подкрепи пакта и да участва с положително становище в неговото обсъждане!?"

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари