четвъртък, 08 ноември 2018, 20:07 ч.

Само в BNews

Депутат на Валери Симеонов с още по-скандален пост срещу хората с увреждания!

BNews.bg

Депутат на Валери Симеонов с още по-скандален пост срещу хората с увреждания!


Депутатът от "Обединени патриоти" и квотата на НФСБ Петър Христов Петров, публикува скандален пост срещу хората с увреждания.

Петров е известен в средите на НФСБ като наколенкаджията и явно е решил да демонстрира на партийния си вожд Валери Симеонов, че и той като него е без морал.

Публикуваме и неговия скандален пост без редакция:
 
"Системата ни убива"!!! - протестният надслов.
Манипулация?! Да, несъмнено! Защото това е само част от истината. Пълният текст е следният: "Системата ни убива всеки месец с по 1200 лв"!!! 
Казионна телевизия БТВ, събота, 9.00:Предаване с надпис - "Изповед на един уж болен човек". На екрана млад мъж в силата си, с тъмни очила. Разказва как въпреки слепотата си, се справя успешно с живота . Манипулация??? Да 100%. Обидно е да сложиш надпис пред човек, който не го вижда. Обидно е да го представяш като "уж болен". Той не е! Неморално е да го вкарваш в схемата на онази група по-горе, която лъже с протеста си под наслов "Системата ни убива!" Онази група не казва цялата истина, тя не иска да се справя с живота, иска от нас да й плащаме пари и то много пари, докато членовете й са живи - майки на деца на по 50-60 години, няма значение."

Петър Петров - Фейсбук
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Българин - 23:48, 09 ноем.

  Долен боклук, гнусен!

 • 1 - 18:44, 09 ноем.

  този е най-увредения,как може такъв дебил да бъде народен представител.

 • Народът - 04:07, 09 ноем.

  Прав е!

 • запознат - 21:45, 08 ноем.

  Цацаров трябва да поиска имунитета на този самозабравил се псевдопатриот

 • mm - 21:31, 08 ноем.

  пълен боклук

 • mm - 21:30, 08 ноем.

  пълен боклук

Напиши коментар

Коментари