събота, 10 ноември 2018, 15:00 ч.

След успешното лечение Снежана иска да осинови дете

Университетски болници се обединяват, за да спасят живота на жена

BNews.bg

Университетски болници се обединяват, за да спасят живота на жена

Три големи университетски болници се обединяват, за да спасят живота на жена, заболяла от рак на мозъка. След успешното лечение тя иска да сбъдне мечтата си да осинови дете. 

Снежана работи на две длъжности - като санитар и администратор в Александровска болница. Затова, когато получава припадъци, смята, че са от преумора. Оказва се, че злокачествено заболяване. 

„Не съм от най-послушните като много хора за личното здраве. По принцип тичам за други, но за себе си...”, казва Снежана. 

Средствата за операцията осигуряват колегите й. В болницата попада на „лекаря със златни ръце” - д-р Емануил Найденов. 

След операцията Снежана се нуждае от имунотерапия, която не може да си позволи. Терапията й подарява болница в Германия. Така три големи болници се обединяват, за да й помогнат..

„Вярвам в чудеса вече! Не в доброто, а в чудеса. Аз вярвах и в доброто преди това”, казва Снежана.

Тя  все още се лекува, но предприема най-важната крачка в живота си - да осинови дете. Снежана вече е включена в ревгистъра са осиновители. При нея вече са и документите, които трябва да попълни, за да си осинови детенце. 

След всички чудеса, който й се случват, Снежана се надява на само още едно, да има момиченце.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари