понеделник, 12 ноември 2018, 14:44 ч.

Изпълних ангажимента към избирателите си

Бареков: Партията на Ердоган официално не е част от Консервативния алианс!

BNews.bg

Бареков: Партията на Ердоган официално не е част от Консервативния алианс!

Евродепутатът Николай Бареков предостави любопитна информация, като написа в своя личен Фейсбук профил, че осведомен от председателя на АКРЕ Ян Захрадил, че партията на Ердоган официално не е член на Алианса на европейските консерватори и реформисти. 

Ето пълния текст на съобщението:

*публикуваме без редакторска намеса

"В качеството ми на единствения български легитимен член на Консервативния алианс бях информиран от председателя на АКРЕ Ян Захрадил, че партията на Ердоган официално не е член на Алианса, считано от 2 ноември 2018 г. По този начин изпълних ангажимента към избирателите си да не бъда в едно политическо семейство с турската Партия на справедливостта. Европейските консерватори успешно защитаваме, както суверенитета на държавите си, така и интереса на консервативните европейски избиратели, които ще управляват ЕС от 2019 г. Напомням, че заедно с Моника Маковей и проф. Ханс Олаф—Хенкел бяхме инициаторите за изключването на Ердоган от консервативните редици преди повече от две години. Това е показно̀ за всеки псевдо патриот, как трябва да се действа на дела, а не само чрез излагации по сутрешните ТВ блокове."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Анти-Расист - 23:29, 12 ноем.

    барек и какво от това бе расист? Туркомразец!

  • Анти-Расист - 23:29, 12 ноем.

    барек и какво от това бе расист? Туркомразец!

Напиши коментар

Коментари