сряда, 14 ноември 2018, 10:20 ч.

Причината е системен тормоз

Агресия в детска градина: Дете надра връстниците си

BNews.bg

Агресия в детска градина: Дете надра връстниците си

Родителите вярват, че текучеството на персонала в детската градина, е причина за системния тормоз.

Агресивно дете в столичната 167-ма детска градина „Малкият принц” вдигна на крак ръководство и родители, след като одра няколко от другите деца. Според родителите проблемът е в текучеството на персонала, който се грижи за децата.

„Доведох детето ми в детската градина в абсолютно нормален и здрав вид и след два часа го прибрах с нараняване по лицето и врата и кървящо”, сподели в ефира на „Тази сутрин” Юлия, майка на едно от децата в групата.

Друг родител получил обаждане по телефона, в което медицинската сестра го уведомила, че детето му е одрано и трябва спешно да бъде прибрано вкъщи.

„Когато попитах другите родители и поразгледах страницата във „Фейсбук”, установих, че това не е единичен случай. От същото дете са пострадали и други деца”, разказа друга майка.

По думите на директора Даниела Кулинска родителите на проблемното дете са канени за среща в групата, но категорично са отказали да дойдат, а според психолога в детското заведение – дори отричат проблема.

„Предстои отново екипна среща следващата седмица, на която ще бъдат поканени писмено. Тя е с ръководството на персонала и с мен в частност, на която да се изясни причината за агресивното поведение на детето”, обясни психологът на градината.

От понеделник там очаквали и нов учител с опит, който да поеме групата.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари