сряда, 14 ноември 2018, 14:10 ч.

Допълнителни средства

Дават над 3,5 млн. лв. за бонуси на директори на училища и детски градини

BNews.bg

Дават над 3,5 млн. лв. за бонуси на директори на училища и детски градини

Те ще бъдат за постигнати резултати.

Допълнителни средства в размер на 3 849 701 лв. одобри правителството за допълнителни възнаграждения за постигнати резултати на директорите на общинските детски градини, училища, центрове за подкрепа за личностно развитие и центрове за специална образователна подкрепа за 2018 г., съобщават от правителствената пресслужба.

Средствата ще бъдат преведени по бюджетите на общините, за да се осигури необходимият финансов ресурс съгласно разпоредбите на Наредбата за нормиране и заплащане на труда, приета през април 2017 г.

Предложеният проект на акт няма да доведе до пряко или косвено въздействие върху държавния бюджет, тъй като средствата са предвидени по бюджета на Министерството на образованието и науката за 2018 година. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 15:09, 14 ноем.

    Сигурно,"бонусите им",ще бъдат,като на пенсионерите коледните.

Напиши коментар

Коментари