сряда, 14 ноември 2018, 17:11 ч.

Само в BNews

Журналистът Димитър Байрактаров размаза управляващите (ДОКУМЕНТ)

BNews.bg

Журналистът Димитър Байрактаров размаза управляващите (ДОКУМЕНТ)


Журналистът Димитър Байрактаров размаза управляващите по повод задълженията към хазната от семейната фирма на зам.министър Султанка Петрова. Оказва се, че часове след като журналиста публикува документ свален от официалния сайт на МВР, а медиите разгласиха, че фирмата "Дефанс Секюрити- ЕООД", собственост на съпруга на заместник министъра Султанка Петрова, дължи 890 000 лева са се случили странни неща. Ето какво сподели на фейсбук профила си журналиста:

'Реакцията след моето разследване е внесени 890 хиляди лева от семейната фирма на Султанка Петрова.Аз обаче продължавам да питам: Откъде фирмата "Дефанс Секюрити - ЕООД" намери почти един милион лева, за да погаси тези огромни задължения? Как така от НАП издадоха за няколко часа този документ и кога успяха да извършат проверка, че семейната фирма на Султанка Петров към днешна дата не дължи нищо на хазната? Мен ме проверяваха повече от шест месеца като физическо лице, за да установят, че не дължа пари на държавата! Вероятно министерските фирми получават друг вид услуги!? Най- интересен е обаче факта, по чие нареждане изчезна документа за задълженията на фирмата от сайта на МВР? Ако си мислите, че по този начин ни правите на глупаци господа управляващи, отговорът е ДГД!"

Димитър Байрактаров: Фейсбук


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари