четвъртък, 15 ноември 2018, 13:31 ч.

От BLife

Скандалната банкерка Ирина Аткова ограби и Богдана Карадочева

BNews.bg

Скандалната банкерка Ирина Аткова ограби и Богдана Карадочева

Банкерката Ирина Аткова, сестра на футболиста Мартин Петров, която отмъкна част от парите му е ужилила и легендарната певица Богдана Карадочева.

Ирина става близка с певицата и гостува в дома й. Измамничката дори споделя подробности от личния си живот, за да увеличи още повече доверието към себе си. След нейното освобождаване от банката, в която Мартин Петров държал своя влог за 3,8 милиона лева, Аткова започнала работа в друга финансова институция. Тя поддържа непрекъснато връзка с Богдана до изчезването си през август 2017-а.

За разлика от случая с Марин Петров, който не е уведомен за промяната на своя личен банкер след освобождаването на Аткова, при Карадочева сценарият е по-различен. Сметките на футболиста са били изпразнени без той да знае за това, докато певицата е убедена от Ирина Аткова да изтегли своите пари от влога си. След това ги предоставя на банката, която да ги „развърти“.

„България Днес“ научи за поне още двама пострадали от схемите на Аткова. Единият от тях е братът на Богдана. Той бил завлечен с 6-цифрена сума. Другият е изключително популярен инвеститор, който в продължение на години е заемал висш пост в отговорна държавна институция. Вече има насрочена дата за делото на Мартин Петров срещу банката, в която е работила Аткова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Генерал Кобалт - 12:55, 16 ноем.

    Ех, Дичо, когато си пролетарски мизерник, то е задълго и не ти помага ни притежаваният лаптоп, ни Мерцедесът, не ли?

  • Дичо - 13:45, 15 ноем.

    A откъде са милионите на Богдана и брат и? От начитането на баща им, заради което той лежа в затвора, а Богдана го изкара репресиран?!

Напиши коментар

Коментари