четвъртък, 15 ноември 2018, 12:33 ч.

От BLife

Народна певица застреля екс-шефа на полицията в Перник

BNews.bg

Народна певица застреля екс-шефа на полицията в Перник

Народната певица Ива Давидова застреля мъжа си-екс полицай и сътвори истински екшън с черешово топче по време на снимките на нови й клип

 Интересното е, че в клипа на Ива участва самият и любим  – експолицаят Владо Тодоров. А самата Ива Давидова, предрешена с генералска униформа го ….убива.

„Докато умирах по време на един от дублите спуках ребро. Още имам болки“, разказва Владимир пред вестник „Телеграф“.

„Първоначално Ива реши да съм четник, но в последния момент променихме да съм лошия. Импровизирах, странно ми беше да ме убива и то точно тя“, разказва още бившия шеф на криминална полиция от Перник.

По думите му в клипа са използвани 3 сака с автентични оръжия – пушки и ножове от времето на Априлското въстание. Имало е и действаща реплика на черешовото топче. То е гърмяло два пъти. При първото изстрелване операторът политнал на земята, тъй като се стреснал от силния гърмеж.

„Най-вълнуващото беше, че всички пушки бяха работещи, гърмяха. Такива оръжия не бях докосвал в живота си“, споделя още пред вестника Владо Тодоров.

Останалите участници в клипа са членове на групата за възстановки в град Самоков „Чакър Войвода“. Видеоклипът е заснет от режисьора Ненчо Касъмов на крепостта Цари Мали град и както всички знаем е по текст на българския поет Иван Вазов.

Ива и Владо се запознали преди няколко години в полицията. Тя отивала да пусне сигнал, а той я приел, въпреки, че това правели негови вече бивши колеги. Така любовта им постепенно пламнала, а на един от концертите на „Пирин фолк“, бившият вече полицай и предложил брак, а отговорът бил ДА.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари