петък, 16 ноември 2018, 13:20 ч.

От BLife

Антон Хекимян отива на съд за клевета

BNews.bg

Антон Хекимян отива на съд за клевета

Чистото съдебно досие на Антон Хекимян било под въпрос.Срещу водещия на сутрешния блок по Би Ти Ви за пръв път се водело наказателно дело по обвинение за клевета. За дългата си журналистическа кариера Хекимян успял да се опази от подобни ситуации и конфликти, но с думите си засегнал достойнството на Петър Низамов – Перата, станал известен като ловец на бежанци, писа „Ретро“.

Последният решил да потърси правата си по съдебен път и завел дело директно срещу Хекимян и още няколко журналисти от Би Ти Ви, сред които са колегите му Росен Цеков и Петър Джанаваров, които не са сред топрепортерите на медията.

Освен това подал жалба и за обезщетение в размер на 630 000 лева до Европейския съд по правата на човека в Страсбург и очаквал тя да се придвижи и да разбере дали молбата му ще бъде удовлетворена.

Перата вече е спечелил няколко дела срещу журналисти от Бургас, но от битката с Антон още нямало резултат. Хекимян от своя страна не давал вид на силно разтревожен, но фактът, че срещу него се водел наказателен процес, му бил неприятен.  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Гумата - 16:48, 16 ноем.

    Докато Русия не си гледа собствената работа и се занимава с такива като нас, империята ‘и ще се разлага. Кому дири в Сирия или в Сърбия? Държи бази и режим, които нямат никакво съвременно приложение и адекватен прочит. Каква е Сърбия - последна дупка на кавала, която иска да има привилегиите, с които можеше да се сдобия Англия, но да мърсува и да върши работа на руснаците, които гледат ЕС като побеснели и ги е яд, че не могат да се конкурират дори на елементарно ниво. Изпращането на осветен шпионин говори и за ниското ниво на агентурния апарат, защото руснаците няма какво да получат тук - смятат че им принадлежи, но ломотят, колкото се може повече, белким отмъкнат повече. Руските шпиони буквално няма какво да работят нито тук, нито в Македония, защото руските агенти донасят в Кремъл през Белград и никой не се притеснява от тях. Не е случайно, че приеха Георгиевски в Будапеща, а Василев в Белград. Просто става така, че достъп до тайни на HATO изглежда нямат нито президентът ни, нито военният ни министър. Като и двамата стоят като изостанали флейки на шведска маса след прием. Та така с руските шпиони на Балканите.

Напиши коментар

Коментари