петък, 16 ноември 2018, 14:00 ч.

Напрежение по високите етажи

Борисов прие покана на Радев, намекна му, че е неподготвен

BNews.bg

Борисов прие покана на Радев, намекна му, че е неподготвен

Министър-председателят Бойко Борисов приема поканата на президента Румен Радев за разговор, съобщи правителствената пресслужба във връзка с медийни запитвания.

Борисов изразява надежда, че до срещата им, държавният глава ще се запознае с четиригодишната програма за управление на кабинета, както и с последния доклад на Европейската комисия по механизма за сътрудничество и проверка, за да ги дискутират заедно.

"Аз съм готов да приема Борисов, да ми представи визията за справяне с корупцията по високите етажи на властта, прекратяване на катастрофалния срив на инвестициите и догонването на държавите от Централна и Източна Европа, които се откъснаха икономически далеч преди нас", каза по-рано президентът.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Беновска пипа - 00:15, 17 ноем.

  Не знам с какво се беше напушил A.Райчев преди да влезе днес в студиото на БНТ, но той изпусна 2 интересни неща към края на участието си: 1) Борисов само чакал повод, "за да хвърли отново пешкира" (цитирам) и 2) имало вече "поканени" (цитирам) да седнат на борисовия трон (Радев, Манолова и Славуца). Няма как да не попитам: КОЙ ги е поканил, бе, Райчев? КОЙ???

 • NO PASSARAN! - 23:46, 16 ноем.

  Гледах днес по БНТ Андрей Райчев да разтяга локуми за протестите. Бележели били нов етап, както като дошъл мадридския Мошеник да оправи народа за 800 дни. На въпроса на водещата КОЙ е новият мадридски Мошеник, Райчев се прави на ударен: не знаел! Нима? Хайде да му подскажем тогава: Румен Радев! Той е избраникът на Решетников, чрез който БСП да яхне изпълнителната власт отново чрез номера и измами, защото чрез избори няма как да стане! NO PASSARAN!

 • 00 - 17:28, 16 ноем.

  Коя телевизия ще отрази събитието? Предлагам да е при Коритаров- там ще падне най-голям смях с двата рапона и най-много работа за Господарите на ефира.

 • ДС-ти ноември 1989 - 17:16, 16 ноем.

  В момента се случва нещо, което ако стратезите от отбора на ГЕРБ имаха необходимата далновидност, щяха да предвидят: решението на Бориосов-2 да не започва съдебна реформа и по този начин да отблъсне ДСБ, сега се връща като бумеранг върху Борисов-3. Защото cега трябва да устиска някак до края на мандата с непрекъснати протести под прозорците на МС, или да сдаде за трети път властта, да спечели отново изборите и вече да няма с кого да се коалира, след като отблъсна РБ, след като ОП се самоизядоха, а БСП&ДПС никога вече няма да бъдат допуснати до властта след голямото крадене. Единствената алтернатива за след 2019 година е експертно правителство, абсолютно независимо от всякакви партии и коалиции, което да реформира изоснови България, докато заприлича на Швейцария наистина. Разберете, че ако оставим още не десет, а две години пак някой на власт, който да управлява под мотото "да не дразним Путин", можем направо да си заключим държавата и да дадем ключа на Путин. Никой човек със здрав разум не може да иска такова нещо!

Напиши коментар

Коментари