петък, 16 ноември 2018, 19:41 ч.

От Blife

Биляна Гавазова и мъжът й се натискат насред детска площадка

BNews.bg

Биляна Гавазова и мъжът й се натискат насред детска площадка

Биляна Гавазова и половинката й Тодор не се посвениха да си раздават прегръдки и целувки насред детска площадка.Те бяха засечени от фотографите на „Ретро“ заедно със сина си и докато детето безгрижно си играеше, решиха да се възползват от свободните минути за интимности.

Очевидно на журналистката и мъжа й не им остава много време да се порадват един на друг предимно заради работата й. Водещата от Би Ти Ви вися на телефона дори и през почивния си телефон, докато детето й обикаляше катеружките в столичния Южен Парк.

Биляна водеше разговорите си разпалено и на висок глас. Докато правеше това тя за миг изпусна детето от очи и то падна. Бързата намеса на мъжът й Тодор предотврати сълзите му.  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари