петък, 16 ноември 2018, 18:44 ч.

Сирия и Русия насърчават

Москва обяви, че сирийски бежанци се завръщат в родината си

BNews.bg

Москва обяви, че сирийски бежанци се завръщат в родината си

Министерството на отбраната на Русия обяви, че близо 270 000 сирийски бежанци са се върнали в родната си страна през последните месеци, информира АП.

Генерал-полковник Михаил Мизинцев от ведомството заяви пред журналисти, че близо 6 000 души са се върнали в Сирия през последната седмица. Според него Москва вижда големи потоци от бежанци, които се връщат в арабската държава.

Москва и сирийското правителство насърчават бежанците да се върнат в Сирия. Но западни правителства предупреждават, че е твърде рано, тъй като се опасяват от преследване на бежанци.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • западните ку_рви - 20:19, 16 ноем.

    предупреждават,че е твърде рано, тъй като се опасяват от преследване на бежанците.Правилният прочит е, че западняците искат войната да продължи до безкрай и никак не им се нрави, че хората се връщат в родината си, понеже краят на войната се вижда.

Напиши коментар

Коментари