събота, 17 ноември 2018, 12:51 ч.

Само в Bnews

Николай Тошев и Драги Каров пред Бареков и Байрактаров: ВМРО е проводник на македонизма, против интересите на българщината и българското общество! Връзката на Красимир Каракачанов с Македония е единствено това, че е доносник на ДС!

BNews.bg

Николай Тошев и Драги Каров пред Бареков и Байрактаров: ВМРО е проводник на македонизма, против интересите на българщината и българското общество! Връзката на Красимир Каракачанов с Македония е единствено това, че е доносник на ДС!

"Схемата за търговия с гражданства е създадена от Каракачанов и Петър Колев, който е е бивш водещ в СКАТ и настоящ член на ВМРО."

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. на живо по телевизия "Евроком", гости бяха Николай Тошев и Драги Каров от Съюза на македонските организации в България, които коментираха търговията с български паспорти, организирана и осъществявана от вицепремиерът Красимир Каракачанов и негови посредници.

Каров твърди, че Петър Колев, който е основния посредник на Красимир Каракачанов лично е обяснявал на кандидатите за гражданство, че парите им отиват в джоба на Красимир Каракачанов, което е било един вид гарант, че те ще получат паспорт.

Гостите започнаха разговорът, твърдейки категорично, че Каракачанов много отдавна е бос на паспортната мафия. Драги Каров обясни, че вицепремиерът е търсил посредници в Македония, които да работят за него. Той сподели, че още през 2005- а година, Каракачанов е имал двама посредници, като внесе уточнение, че по това време Каракачанов е бил депутат.

Гостите недвусмислено дадоха информация, че хората в Македония говорят за търговията с паспорти открито и публично, като казват, че са си купили български паспорт. Според Каров, схемата за търговия с гражданства е създадена от Каракачанов и Петър Колев, който е е бивш водещ в СКАТ и настоящ член на ВМРО.

Те създавали македонско - български дружества и всичките посредници са под надзора на Петър Колев. Тези дружества, в последствие Колев използвал, за да направи партия в Македония, твърдейки, че е българска, но гостите бяха категорични, че тази партия няма нищо общо с България. Тя е създадена с цел търговия с гражданства, което вдига цената на услугите на паспортната мафия, прикрита под статута на политическа партия.

Запитани защо тарифите и цените на паспортите са различни и варират, гостите отговориха, това това зависи от скоростта на издаване на паспорта. Колкото по - бързо бъде издаден, толкова повече се оскъпява процедурата. 

Тошев представи досието на Красимир Каракачанов, от което става ясно, че като доносник на ДС, настоящия вицепремиер е взел името Иван, като по този начин претендира, че има нещо общо с Иван Михайлов деец на българското национално-освободително движение в Македония и дългогодишен лидер на истинското ВМРО.

В тази връзка гостите заявиха, че ВМРО се явява един проводник на македонизма, против интересите на българщината и българското общество и връзката на Красимир Каракачанов с Македония е единствено това, че е доносник на Държавна сигурност. 

Разглеждайки досието още става ясно, че разузнавачът Каракачанов е донасял за събития, които са се случвали в тогавашната зала "Македония" с потомците на бежанците и със събитията, които са се случвали там. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колев изполва тези дружества, за да направи партия в Македония, която твърдят, че е българска партия, но няма нищо общо с България. 

Когат направиха партия, цената на паспортите се вдигна. Петър Колев е бивш водещ в СКАТ и член на ВМРО. 

Бос на паспортната мафия е К. Каракачанов и неговите протежета с главен Петър Колев, движат нещата. 

Връзката на Каракачанов с Македония е единствено това , че е доносник на ДС. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари