понеделник, 19 ноември 2018, 15:10 ч.

Само в Bnews

Димитър Байрактаров: Каракачанов да каже колко обществени поръчки са дадени на СКАТ ТВ ООД от ведомството му?

BNews.bg

Димитър Байрактаров: Каракачанов да каже колко обществени поръчки са дадени на СКАТ ТВ ООД от ведомството му?

През последните дни обстановката около Обединените патриоти стана отново напечена. Нещата ескалираха, след като Волен Сидеров поиска оставката и на вицепремиера Красимир Каракачанов. За коментар потърсихме журналиста Димитър Байрактаров.

Би Нюз: Г-н Байрактаров, как ще коментирате исканата оставка на Красимир Каракачанов от Волен Сидеров? Има ли основание Сидеров да иска такава?

Димитър Байрактаров: Волен Сидеров знае доста неща за двамата вицепремиера и според мен в момента той прави услуга на Каракачанов с исканата оставка, но Каракачанов се прави на оригинален и дори се опитва да го иронизира, а Волен просто го спасява от огромен резил.

Би Нюз: Звучите някак си загадъчно! Как така Сидеров спасява Каракачанов от огромен резил?

Димитър Байрактаров: Много просто! Ето, ще ви дам пример. Колко обществени поръчки са дадени на СКАТ ТВ-ООД с мажоритарен собственик Валери Симеонов от Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната“? Ще допълня въпросът. Тези обществени поръчки за доставка на телевизионни програми ли са и за колко хиляди лева?

Би Нюз: Искате да кажете, че двамата вицепрмира са си раздавали обществени поръчки?

Димитър Байрактаров: Вие го казвате. Аз давам примери и задавам въпроси към Каракачанов?

Би Нюз: Вие сте разследващ журналист и не задавате случайни въпроси, вероятно разполагате и с документи?

Димитър Байрактаров: Да, така е. Разполагам с документи, но ако ми позволите да задам още един въпрос към Каракачанов, тъй като с колегата Николай Бареков на 28.07.2017 г. внесохме сигнал до главния прокурор за зулумите по южната ни граница- разбирайте в района на Малко Търново, но отговор не получихме! Та, въпросът ми към Каракачнов е: Какви копия от фактури са представени на 15.11.2018 г. по дело 7409/2017 г. от  СУХОПЪТНИ ВОЙСКИ БАТАЛЬОН ЗА ЛОГИСТИЧНО ОСИГУРЯВАНЕ? Дали случайно тези фактури не са издавани на фирмата Скат ТВ- ООД за нощувки в мотел "Козият рог"?

Би Нюз: Да не искате да кажете, че Каракачанов е прикривал сумите дадени от МО за нощувки на военни в хотела на Валери Симеонов?

Димитър Байрактаров: Аз само питам, а те са длъжни да отговорят, защото документите са повече от любопитни! Моля ви да публикувате точно моите
въпроси, а и се надявам, че вече разбрахте защо Сидеров прави джентълменска услуга на Каракачанов? 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Петъо - 15:26, 19 ноем.

    Байрактаров , няма да се oправи никога страната,додето няма независима съдебна система и се търси отговорност на всички тарикати.Македония ,Румъния ни задминаха със светлинни години.

Напиши коментар

Коментари