вторник, 20 ноември 2018, 16:32 ч.

Само в BNews

Депутат от БСП се опита силово да превземе шахматната федерация!

BNews.bg

Депутат от БСП се опита силово да превземе шахматната федерация!


Екшън, мутри и мръсни похвати! Така описаха проведеното под диктовката на  депутата от БСП общо събрание на шахматната федерация. Хората са потресени
и заявяват, че мутренските времена се завръщат във федерацията.

Силовите похвати според тях са осъществени лично от депутата Васил Антонов, който отнел микрофона на действащия председател д-р Руслан Тошев, който поискал събранието да се проведе пред очите на медиите в присъствието на нотариус, който да следи за спазването на  устава и закона. Според присъстващите делегати, Антонов лично разпоредил медиите да напуснат залата на хотел "Ростов", който е собственост именно на фирма на Антонов.

Освен всичко, допуска се осъществявал от яки момчета с ниски чела и дебели вратове, които според делегатите допускали само тези, които декларирали предварително, че ще гласуват за Антонов, който е и кандидат за председател на федерацията. Интересното е, че на 17.10.2018 г. е проведено редовно общо събрание, на което за председател отново е избран д-р Руслан Тошев, а в управителния съвет са избрани публични лица с отлична репутация и бизнес възможности за подпомагане на финансовото състояние на шахматната федерация.

Един от тези членове е крупния бизнесмен Николай Гигов, който дълги години бе благодетел и на футболния клуб "Локомотив-София". На редовното събрание са присъствали почти всички клубове, което на практика е осуетило всички мераци на Антонов да бъде избран за председател. Клубовете уточняват, че редовното събрание е проведено публично пред нотариус и са спазени всички изисквания на закона и устава на федерацията, което според тях е вбесило кандидата Антонов, който според присъстващите имал намерение да политизира шахматната ни федерация.

Антонов изгонил на следващия ден нотариуса, за да не може да се протоколират всичките зулуми, които са сътворени на организираното извънредно събрание в собствения му хотел в град Плевен.

Би Нюз предвиди,че всичко това ще се случи в предходен свой материал. За съжаление се оказахме прави. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ЯЯ - 22:29, 23 ноем.

  За съжаление изложеното горе не е вярно. Именно г-н Тошев и подкрепящите го направиха извънредното общо събрание на БФШ 1928 в Плевен да ескалира максимално и по възможност да не се проведе. Присъствах на събранието. Никакво отнемане на микрофона на г-н Тошев нямаше, но грозни сцени имаше много, предизвикани от неговия екип.

 • Графиня Ростова - 19:07, 20 ноем.

  Всичко си беше точно, както е описано - добре изпипан политически преврат в цитаделата на БСП!

 • Един знаещ - 18:30, 20 ноем.

  Много лъжи, много, но само идиот би им повярвал.

 • Един знаещ - 18:30, 20 ноем.

  Много лъжи, много, но само идиот би им повярвал.

Напиши коментар

Коментари