понеделник, 03 декември 2018, 11:20 ч.

Само в BNews

Ще щракнат ли белезниците на ръцете на Каракачанов за участие в ОПГ?

BNews.bg

Ще щракнат ли белезниците на ръцете на Каракачанов за участие в ОПГ?


Ще щракнат ли белезниците на ръцете на Каракачанов за участие в ОПГ ? Въпрос, който поставяме с цялата му сериозност и ясното съзнание, че информацията, която излагаме за обществото ни е известна отдавна, както на нашите, така и на чуждите служби.

Да, става въпрос за паспортната мафия! Става въпрос за организирана престъпна група, в чийто състав влизат вицепремиери, министри, зам.-министри, евродепутати, местни депутати, съдии и други длъжностни лица. Срещу тази сериозна група, облечена с власт се изправя Катя Матева и няколко честни държавни служителя, които както разбирате към днешна  дата са уволнени, за да не пречат на мафията.

Това предисловие базираме на сериозни документи, с които се снабдихме . Като за начало ще започнем с опровергаването на публичните лъжи на вицепремиера Каракачанов срещу Катя Матева отправени дори от трибуната на Народното събрание, че същата е унищожила хиляди преписки, с което е осуетила издаването на българско гражданство на хиляди българи живеещи в Македония, Сърбия и други държави. Така ли е наистина и ако не е така защо Каракачанов лъже? Като начало ще започнем с доклад заведен под номер 91-00-60 / 02.12.2016 г. в министерството на правосъдието за извършена проверка в дирекция "Българско гражданство".

„Интересна подробност е, че докладът и резултатите от извършената проверка са утвърдени от министър-председателя Бойко Борисов. Тайната цел обаче на тази проверка като че ли е да се намери повод да бъдат отстранени непокорните служители, които са се опълчили на паспортната мафия. Този повод е отразен на стр. 11 по следния начин: " В писмо с вх. № 04.04-86  от 23.08.2016 г. на министъра на правосъдието е посочено, че директорът на дирекция "БГ" е "...допуснал липсата" на образувани преписки по постъпили молби за гражданство.

Видно от приложените документи към писмото на министъра това са преписки по молби на трима граждани на Република Македония- Люпче Стоянов, Мартин Кръстевски и Борче Максимовски."  Именно този пасаж от доклада става повод за  уволнението на държавните служители, дързнали да се опълчат на паспортната мафия. Този пасаж използва и Каракачанов срещу уволнения вече деректор на дирекция "БГ" Катя Матева. Защо двамата вицепремиера Каракачанов и Захариева толкова много са се  страхували от тези преписки и защо са искали да официализират тяхната липса? Отговорът се крие в досъдебно производство № 28/2016 г. на ГДБОП- МВР.

Досъдебното производство се води срещу организирана престъпна група ( ОПГ ) и не е приключило все още. Ние само ще маркираме, че уж липсващите преписки се намират именно в това досъдебно производство и не са загубени. Каракачанов и Захариева странно защо премълчават и съдържанието на документ от Върховната Административна Прокуратура- отдел "Надзор за законност", подписан от прокурор М. Беремска.

В този документ четем, че Държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ) е съдействала на албански и косовски граждани да получат българско гражданство. Интересна подробност е, че документите на въпросните албанци и косовари за български произход са изготвяни от Културно просветно дружество на българските мюсулмани от Жупа "Български мохамедани". От списъкът на лицата с отменена натурализация разбираме,че голяма част от тези албанци, косовари и други националности са закоравели престъпници с влезли в сила присъди за трафик на хора, наркоразпространение, кражби и други тежки престъпления.

Тази истина е трябвало да бъде затрита и обществото никога да не научи за нея. Би Нюз разполага с всички цитирани документи и още много други, които за сега не цитираме, но при всички случаи ще дадем гласност и на тях в следващ материал, тъй като съдържащата се в тях информация е меко казано скандална.За сега само поставяме въпросът  "Ще щракнат ли белезниците на ръцете на Каракачанов за участие в ОПГ ?"
Следва продължение.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Въпрос - 06:47, 04 дек.

    С какво тази шкембеста циганско-албиносна отрепка и пръдня под налягане е ценен и полезен за службите и олигархията, че продължават да го закрилят и прикриват?!

  • grobar - 19:08, 03 дек.

    Всичко в Бг е празни приказки и словоизлияние защото няма съдебна система и" мвр " кой ще се сезира? Тези далавери се покровителстват от правителството в лицето на шкембе войвода ,досега само пушилка по-медиите и нищо!

Напиши коментар

Коментари