четвъртък, 06 декември 2018, 9:20 ч.

Били много бързи

ОБИР ЗА 60 СЕКУНДИ: Крадци разбиват автомобили във Варна(ВИДЕО)

BNews.bg

ОБИР ЗА 60 СЕКУНДИ: Крадци разбиват автомобили във Варна(ВИДЕО)

Какво разказаха потърпевшите?

Ръст на разбитите автомобили във Варна. Банда върлува из морския град и краде части и вещи от коли. Потърпевшя е записала видео на кражбата и твърди, че крадец е задигнал акумулатора на колата й. 

"Това се случи на 29 ноември. Беше една от студените вечери и нямаше никой по улиците. Може би затова извършителят е избрал точно това време. На записите от видеокамерите се вижда как той се опитва да отвори редица коли. Той проверява дали колите са заключени. Откраднат е акумулатора, зарядно за телефон, както и инструменти на мъжа ми. Щетите са на стойност около 380 лв.", каза потърпевшата Яна Михалева.

Тя не е подала жалба в полицията, защото мисли, че това ще отнеме много време. Не възнамерява да промени решението си. Михалева е майка на 3 деца. По данни на полицията във Варна за ноември са регистрирани 19 кражби на вещи в коли, включително и на авточасти. Разкрити са 4 престъпления. За ноември 2017 г. във Варна са регистрирани 37 кражби.  

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари