петък, 07 декември 2018, 11:40 ч.

От Blife

Лелята на Димо Алексиев убила баща му

BNews.bg

Лелята на Димо Алексиев убила баща му

Димо Алексиев, който стана любимец на зрителите с ролята си на д-р Генадиев в сериала „Откраднат живот“ е бил подложен на сериозни изпитания в миналото, пише „Галерия“. Едно от тях е голяма лична драма, за която Димо е споделил преди години. Сега обаче актьорът крие упорито лични си живот и не дава никакви интервюта.  

 "Татко боледуваше от рак, но всъщност леля ми го уби. Нейната единствена цел беше да му вземе апартамента. Той взимаше морфин, а тя го заключи в една стая и забрани на всички да го виждаме. Бяхме наели жена, която да му помага, когато ние не можем, но леля ми забрани и на тази жена да ходи при него и сама му даваше морфина. В деня, когато баща ми почина, е подписал, че ѝ прехвърля апартамента си. Ние се бяхме опитали да предотвратим измамата, като бяхме прибрали всички документи на татко, но се оакза, че леля ги е обявила за откраднати и така му е извадила нова лична карта. Тогава се оказахме слаби играчи, а после започнахме дългогодишна битка в съда. Лошото е, чр никой не  можа да каже дали баща ми е починал от естествена смърт, защото заради състоянието му не можеше да се направи аутопсия", споделя актьорът.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари