понеделник, 10 декември 2018, 11:08 ч.

Eксклузивно в BNews

Депутати на Валери Симеонов позират с арестуваните Баневи! (СНИМКИ)

BNews.bg

Депутати на Валери Симеонов позират с арестуваните Баневи! (СНИМКИ)


Депутатите Георги Колев и Йордан Апостолов от партията на Валери Симеонов са запечатили отношенията си с арестуваното за пране на пари семейство Баневи в интересни фотоси. Снимките са  публикувани на сайта на евразийска организация, чийто председател е арестувания Николай Банев.

Припомняме, че депутатът Георги Колев бе представен в предизборната кампания като таен съветник на  Валери Симеонов, а Йордан Апастолов бе уличен от Сметната палата за недекларирани имоти и кредити за милиони левове.

В средите на партия НФСБ никой не бе чувал за двамата новоизлюпени патриота и се чудеха как така случайни хора стават депутати. Вероятно тези фотоси дават отговор на част от тези загадки, а вероятно това са хората, които са осигурявали финансиране от черни каси на подсъдими олигарси? Бивши представители на НФСБ завяват, че отдавна са се съмнявали в нерегламентирани връзки на Симеонов с олигарси, поради което са свалили доверието си към него и са напуснали партията.

Запознати твърдят, че миналото на въпросните депутати, както и това на Симеонов е по-интересно дори и от това на Баневи и би трябвало да представлява интерес за специализираната прокуратура.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • П.К. - 21:23, 10 дек.

    Николай и сие Баневи са разрушители на сътвореното от Българския народ НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО НА БЪЛГАРИЯ. В инвестициите за строежа, изграждането, закупеното западно технологично оборудване и пускането в експлоатация на ХИМИЧНИЯ ГИГАНТ ОТ ГОЛЯМАТА СОЦ. ЧЕТВОРКА В ДОЛИНАТА НА ДЕВНЯ, КОМПЛЕКСА =ПОЛИМЕРИ АД=, са вложени десетки милиарда щатски долари. Отделно са БЕЗВЪЗВРАТНО ЗАГУБЕНИТЕ ПАЗАРИ НА ХИМИЧЕСКИЯ ГИГАНТ В ПЕТТЕ КОНТИНЕНТА. ОТДЕЛНО СА ЗАГУБИТЕ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО И ПЕЧАЛБИТЕ ЗА ИЗМИНАЛИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ. ФАКТИЧЕСКИ, КАКВОТО И ДА Е НАЛОЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ НА ФАМИЛИЯТА БАНЕВИ, ТО ЩЕ БЪДЕ НЕСЪИЗМЕРИМО И НИЩОЖНО В СРАВНЕНИЕ СЪС ЩЕТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Напиши коментар

Коментари