вторник, 11 декември 2018, 16:53 ч.

Благородна кауза

Майките от "Системата ни убива" започват нова кампания

BNews.bg

Майките от "Системата ни убива" започват нова кампания

Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" започват нова кампания за подпомагане на гладуващи хора с увреждания с хранителни продукти. Това каза за "Хоризонт" една от майките Вера Иванова. Продуктите се купуват с пари от дарения:

"Започваме тези дни със закупуването на храна в София, Перник, Радомир, Трън, Пловдив. Има много обаждали се от тези райони хора, които бедстват в момента и гладуват. Търсим доброволци с транспорт за Якоруда, за местата, които са по-отдалечени, по-високопланински и до които може би да не можем да стигнем с коли, но ще бъдем благодарни на всеки дарител, който дари храна".

Майките подготвят и разкриването на гореща телефонна линия, на която да се дават безплатни консултации на хората с увреждания за промените, настъпили в правата им, след приемането на двата закона - за хората с увреждания и за личната помощ.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари