четвъртък, 13 декември 2018, 12:46 ч.

100% защитено

БАРЕКОВ: Политиците баламосват народа - машинното гласуване става ЧРЕЗ МАШИНИ, в които се пуска бюлетината

BNews.bg

БАРЕКОВ: Политиците баламосват народа  - машинното гласуване става ЧРЕЗ МАШИНИ, в които се пуска бюлетината

След като срамно ГЕРБ и ОП избягаха от среща с президента за гласуването и за изчисляване на изборните резултати, които печално известно, са манипулирани, а президентът поиска звуково броене на бюлетините, евордепутатът Николай Бареков публикува в свой коментар как политиците баламосват гласоподавателите. Политикът обтелязва, че няма начин за хакерски атаки в машинното гласуване, както се опитват да излъжат електора от ГЕРБ.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Политиците умишлено баламосват народа, че машинно и електронно гласуване е едно и също. Послушните медии допълнително манипулират. Двата типа гласувания нямат нищо общо. Ако електронното все пак допуска хакерска намеса или дистанционно купуване на гласове - то машинното гласуване става ЧРЕЗ МАШИНИ, в които пускаш бюлетината. 

То е 100% защитено и там са невъзможни манипулации чрез подмяна на протоколите от СИК в изборния ден. Машината сама изчислява и подава резултата след края на изборния ден и пуска нещо подобно на касов бон с разбивката на гласовете. Машинно гласуване е несъвместимо с костинбродските бюлетини и тъкмо тук е драмата за управляващата клика.

Машинно гласуване има дори в слабонаселена огромна по територия планинска държава като Монголия. Като изборен наблюдател на ООН, ЕП и на ОССЕ съм наблюдавал машинно гласуване на три континента и в редица ужким изостанали повече от нас държави и съм се уверил, че манипулации с него са невъзможни. Резултатът става ясен за цялата страна в рамките на 30-45 минути след края на изборния ден! Затова ГЕРБ и ДПС с подлогите си Патреоти и Магарешки никога няма да позволят това гласуване да се случи в България. Това е жалката, сурова и тъжна истина, приятели."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Адч - 20:42, 13 дек.

    Ако е задължително машинното, ще гласувам.

  • инфо - 14:08, 13 дек.

    Tук си напълно прав, Бареков!

Напиши коментар

Коментари