четвъртък, 13 декември 2018, 16:04 ч.

От BLife

Фен съсипа Преслава: Когато пишеха, че си любовница на Коко Динев не рева!

BNews.bg

Фен съсипа Преслава: Когато пишеха, че си любовница на Коко Динев не рева!

Преди дни Преслава направи опит да се покаже в мрежата като мъдра и справедлива, но феновете доловиха лицемерието й и я попиляха с коментари.

А после, оплакванията, че е изтрила наред всички критични коментари към нея, които не й се нравят и е блокирала техните автори, пристигнаха под формата на сигнали срещу нея в HotArena.net

Разгневен неин фен ни написа дълго писмо, в което изказва гледната си точка, тъй като тя не му е позволила да го направи на правилното място – под нейните постове.

 „Пиша ви по повод на скорошен емоционален изблик на фолк певицата Преслава в социалната мрежа Фейсбсук. След ваша статия от 08 декември, озаглавена "15 бона изпусна Преслава, не ще да се дере пред пияни студенти", певицата за първи път от много време насам си позволи да реагира на журналистически материал за нея, който според думите й е "жълт" и "лъжлив". Преслава написа цяло словоизлияние във Фейсбук страницата си, дебело подчертавайки, че не я е грижа толкова за писанията по неин адрес, колкото за факта, че българските студенти били окачествени като "пияници" (което тя приема като „алкохолици“), твърди подателя на сигнала и подчертава, че действието й е евтин популизъм.

 „Негодуващата срещу жълти медии певица преди време удобно пропускаше да коментира  статиите, в които се посочва, че е любовница на Коко Динев, докато колежката й Емилия е с него. Пропускаше да коментира прокрадващите се информации, че драстичното й отслабване преди няколко години се дължи на употреба на кокаин. Пропускаше да опровергае данните, че името й е замесено в побои на публични места.... Жълти статии не се отразяваха от нея, докато посетителите на нощни клубове бяха наречени не алкохолици, а просто "пияни".  И изведнъж загрижената за българската младеж певица изригна срещу клюкарските издания. Колко удобно, колко добре обмислено и колко самарянско…“, продължава да обяснява фенът.

 Въпросният човек е изтъкнал и грешките, които тя е направила в словоизлиянието си, след което е бил блокиран, коментарите му – изтрити, а всеки друг, който го нападал с обидни думи след това, получавал лайк от Преслава. Той е подчертал, че това не е даване на добър пример и е в противоречие на цялото й морално изказване.

 Преслава се възползва от трибуната да опровергае още една новина – че е рекетирала „Като две капки вода“, настоявайки да бъде в журито на музикалното шоу за имитации и да издейства 120 бона хонорар за тази длъжност. Тя разкри, че не води преговори с нито едно подобно предаване.

 Всъщност по адрес на Преслава се плъзвали къде-къде по-сериозни слухове, като например, че е спала с богат дядка, че е кръшкала с Фики Стораро, или най-суровият: че детето й е износено не от нея, а от сурогатна майка. На тях тя не се запали, а се хвана за нещо толкова маловажно и доста преувеличено от нейната уста.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ... - 12:10, 15 дек.

    По-големи измислици не можахте ли да измислите? Това също са жълти статии, на които никой не бива да обръща внимание. Относно това, че Преслава не е носила бебето си - лъжа е. Дори се виждаше на снимки, дни преди раждането какъв стомах имаше... Престанете да си измисляте глупости по чужди адреси, защото ви е скучно и се чудите какво да правите!

  • Ани - 22:25, 14 дек.

    И тази статия не съдържа новина, а изсмукани от пръстите глупости. Това е от типа " Голямата тайна падна.." А от хейтъри на всички им е толкова писнало.. злобни същества, които не са се реализирали в обществото и мразят всеки и всичко. Видя ли такъв коментар, знам че човека е жалко скрито нещо, което не смее себе си да погледне в огледалото. Няма човек да не е пострадал от такива злобари. За това всички ги блокират и накрая пак са сами

Напиши коментар

Коментари