петък, 14 декември 2018, 11:50 ч.

Само в Bnews

БАРЕКОВ: Три тъжни и отвратителни събития показаха нуждата от възраждането на Консерваторите в България, тяхното обединение и подем в нов “ултраноксервативен християнски проект”

BNews.bg

БАРЕКОВ: Три тъжни и отвратителни събития показаха нуждата от възраждането на Консерваторите в България, тяхното обединение и подем в нов “ултраноксервативен християнски проект”

При залез все едно забиват ятагани в кървавата гръд на доскоро Свободна Европа.

Днес във Фейсбук попапднахме на публикация на евродепутатът Николй Бареков по повод трагичните събития от изминалите дни и в навечерието на един от най- светлите празници, събития които показаха на народът ни нуждата от консервативен проект в България. Вижте какво написа Бареков по темата в личният и профил в социалната мрежа! 

* публикуваме без редакторска намеса 

Три тъжни и отвратителни събития показаха нуждата от възраждането на Консерваторите в България, тяхното обединение и подем в нов “ултраноксервативен християнски проект”. 


1. Атентатът на Коледния базар в Страсбург, дело на ислямист, но трето поколение “французин”. Същият защитава каузата на Ислямска държава в Сирия, която избива поголовно местните деца и жени. Същият вирее, ислямизира се, радикализира се и тръгва по стъпките на криминал и бандит в мултикултурното неолиберално общество на французите, което Макрон и макронизмът отведоха в задънена улица. Живея от време на време в село Оствалд край Старасбург, а от него до сградата на Европарламента ме делят десет минути с кола и още две села, пълни с бурки, цветнокожи в хиджапи и по джапанки и всякакви последователи на Мохамед, които са превърнали покрайнините на столицата на Елзас в малък вилает на Багдад, а улиците - в арабски битпазар! От другата страна е френско - германската граница, а първото, което се набива на очи в пограничния работнически квартал Кел на път за Европарламента, е огромна ....джамия не с едно, а две минарета с полумесеци, зловещо забити в небето.

При залез все едно забиват ятагани в кървавата гръд на доскоро Свободна Европа. Сега Европа е смъртно ранена в плен на арабско ислямския тероризъм. Скоро столицата на Елзас ще се превърне от града на катедралата Нотр Дам в някакво нелепо подобие на Кабул и Дамаск от 1001 нощ едновременно. Само, че вместо Синдбад мореплавателя с папагала на рамо, ще ви посрещне Шабан Шефкет с два пълнителя и зареден Калашник - готов да убива християни и будисти наред.


2. Второто събитие има връзка с първото и ни отвежда до пречистването на бебешкото корито от мръсната вода в България. Български “Патреоти” и управляващи в лицето на военния министър и вице Каракачанов от ВМРО са замесени в общоевропейски скандал за продажба на черно на българско гражданство. Цялата европейска преса гърми с разследвания и пита премиера Борисов защо български патриоти продават европейски паспорти и българско гражданство на ислямисти, талибани, наркотрафиканти, косоварски разбойници, които шетат после из Шенгенското пространство. Цяло чудо е, че все още няма заловен атентатор из столиците на Европа с “български” паспорт. Създаването на Нов консервативен проект ще елиминира от сцената всички псевдо Патреоти, които превърнаха любовта към Родината в незаконен и мръсен бизнес.
3. Третата случка е вулгарната наглост ЕС да ни натрапи билборди от името на някаква ЛГТБ Гей организация с анонимни пендели, които ни обясняват що е то любовта! Всичко това, платено с наши пари като европейски данъкоплатци. Като е толкова хубава еднополовата любов защо ЕС не покани известни гейове да и правят реклама, ами пуска актьорчета в гръб? Срам ли ги е? Защото нас, нормалните 99%, ни е срам от децата ни, които гледат отвратителните надупени билбордове и ни питат защо двама батковци се “женят”, пардон “омъжват”. 


Тези три факта привидно може и да нямат връзка помежду си, но всъщност имат. Неолибералните соросоидни задкулисни тинктанкове и кръгове надупиха Европа към ислямизма и го поканиха на гости. Вместо с лице и твърда ръка към проблемите европейците под наркозата на Сорос, Давос и Ерос превърнаха Европа, Париж, Лондон, Берлин и Страсбург в уютен дом на ислямизма и религиозния фундаментализъм. Не случайно и сред нас, консерваторите, се появиха пробити от вътре псевдопатреоти, които обслужват задкулисно и по джендърски интересите на неолибералите, соросоидните и ислямистите едновременно. Време е на войната да отговорим с война.

Да прочистим собствените си редици, да прегърнем Светата християнска църква и да тръгнем напред. Европа не може да бъде мултикултурна. Ние сме еднокултурна християнска цивилизация и това отличава Европа и европейските колонии от останалия свят. Защото целта на Врага е проста - Европа без идентичност ще се превърне в лесна плячка. Нации без родова памет и държани в непрекъснат страх са готови за робски плантации на Сорос и неговите господари.

За България отговорът означава мощен консервативен блок, който почива изцяло върху каноните на християнското общество, принципите на консерватизма и национализма и спазва моралните принципи, кодирани в гените ни от Библията и от примера на Христа. Ако ви се струвам “малко краен”, ще ви пожелая да не срещнете смъртта в очите на невинните граждани, както направих аз преди няколко дни на Коледния базар в Страсбург. Вече не става въпрос само да “затваряме границите”.

Тук е необходима тотална война, с която да отговорим на враговете си вън и вътре в Европа. Нашите врагове освен на бойните полета на изток, вече изградиха своите армии в гетата с “малцинствата”, както в сърцето на Париж и Брюксел, така и в сърцето на София, Пловдив и Пазарджик. Ислямизмът с неговите уродливи форми и джендър идеологията са крайните проявления на криворазбрания консерватизъм и либерализъм. Те са нашият основен враг с две лица, изсечени върху една монета. Колкото по-навреме го осъзнаем и започнем подготовка за тяхното елиминиране, толкова по-малко жертви ще дадем от двете страни на червената линия.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • консерва - 07:45, 17 дек.

    Абе Бареков, каква свята християнска църква и какви консервативни ценности, след като Христос е копеле?

Напиши коментар

Коментари