петък, 14 декември 2018, 17:44 ч.

От BLife

Лео бил стигнал дъното: Наркотиците и кражбите за мен бяха ежедневие

BNews.bg

Лео бил стигнал дъното: Наркотиците и кражбите за мен бяха ежедневие

Известният кулинар и певец Лео Бианки днес изглежда щастлив и успешен. Радва се на хубаво семейство с любимата Лучия и техните близнаци Мартия и Николо, има верига заведения, популярен е. Животът му обаче не винаги е бил така подреден и безоблачен.

Тийнейджърските му години в родния град Анкона са изпълнени с трудности и доста премеждия, писа „Галерия“. „Животът ми преди е много различен от този сега. Движех се в компания, за която наркотиците бяха ежедневие. Бях много по-луд, участвах в банди, бил съм се по дискотеки и стадиони, участвал съм в кражби. Дружал съм с всякакви хора. Така живях от 14 до 24 години. На 10 март 1992 г. бях точно на 18 години и 1 ден.

Отпразнувах пълнолетието си с приятели и се напихме. Сбихме се с двама патрулни полицаи. Успях да избягам, но на следващата сутрин ме арестуваха. Пуснаха ме след 20 часа, а след седмица ме осъдиха по бързата процедура. За щастие съдийката ме погледна и ми каза: „Няма да ти провалям целия живот, ще напиша, че си направил тази глупост два дни преди да навършиш 18“.

Майка ми видя мелето, падна на колене и се разплака. Не можах да забравя изражението й с месеци“, признава Лео.  Напълно скъсва с този си живот на 24 години, когато част от приятелите му влизат в ареста, а двама умират от свръхдоза.  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари