сряда, 19 декември 2018, 9:31 ч.

От Blife

„Бедната“ реститутка Богдана Карадочева плаче за пенсия! Давала заеми на колеги срещу лихва?

BNews.bg

„Бедната“ реститутка Богдана Карадочева плаче за пенсия! Давала заеми на колеги срещу лихва?

Естрадната легенда Богдана Карадочева ля сълзи за държавна пенсия в интервю пред столичен вестник.

Певицата се жалва, че заради унищожени документи в някогашната „Концертна дирекция“, днес не получава  и лев пенсия. Това наистина не е справедливо, няма спор!  Всеки, който  е плащал данъци на държавата през годините има право на пенсия. Смущаващото в откровенията на Буба, както я наричат приятелите й, е, че тя плаче как едва свързва двата края и на 70 години й се налага да работи – да пее и да пише песни. Колко драматично! Но звездата с матов глас пропуска, вероятно умишлено,  една „малка“ подробност! И тя е, че  получава сериозни суми от наеми от магазини по столичния булевард "Витоша“, които си върна след демократичните промени, пише   BGLife.club.

„Бедната певица“ преди седмица отново плака пред медиите, че мнима банкерка я завлякла с голяма сума пари. От глупост Буба й дала пачките  срещу обещанието, че след време „банкерката“ ще й ги върне с лихвата. Обаче госпожата офейкала яко дим и лакомията на Карадочева била наказана подобаващо.

Преди време пък се завъртя грозния слух, че певицата дава заеми на свои колеги в нужда, а срещу това получавала лихва като банка. Това така и не бе потвърдено от никой от гилдията, но има ли комин, има и дим, гласи една мъдра поговорка.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Д-р Аврамов - 19:07, 19 дек.

    Безплатен съвет: авторът на горната халюцинация да мине на по-качествена трева.

  • възмутен - 16:05, 19 дек.

    Този пасквил все едно са го писали журналята от сайта ПИК. Грозно, много грозно творение.

  • ю - 14:34, 19 дек.

    Бедна,богата-работила е и има право на пенсия.

Напиши коментар

Коментари