четвъртък, 10 януари 2019, 9:00 ч.

Само в BNews

БАРЕКОВ: Защо “циганската и битовата” престъпност ескалира, откакто вие, Рибата Сопол, станахте силов вицепремиер?

BNews.bg

БАРЕКОВ: Защо “циганската и битовата” престъпност ескалира, откакто вие, Рибата Сопол, станахте силов вицепремиер?

Пълната неадекватност на оплетения в схеми и сделки вицепремиер Красимир Каракачанов понесе гневни и справедливи критики за безмисления си и тъп ПР с пребития военен от роми във Войводиново. 

Саркастичният коментар на евродепутата Николай Бареков по темата, който сравнява агент Шиши с риба сопол, в който припомня всичките неизпълнени обещания на пишман воеводата, обрисува точно плътния образ на плътния министър.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Рибата сопол живее в дълбините на океана и оцелява благодарение на своята безгръбначност. Когато рибарите я извадят на светло, тя се спихва като сопол. Този фактически дребосък прилича повече на анимационен герой. Рибата Сопол е червеят на морското дъно и няма мускули. Ето няколко въпроса към Рибата Сопол:
Защо “циганската и битовата” престъпност ескалира, откакто вие, Рибата Сопол, станахте силов вицепремиер? Защо дрогиран ром уби млада майка в родния ви град, а двама роми с вид на талибани с българско гражданство, продадено от ВМРО, пребиха ваш командос в село Войводиново? Нали сте войвода, Риба Сопол?
Защо излъгахте, че ще връщате казармата? Защо след всяко престъпление на роми дрънкате за връщане на трудовата повинност по студиата и след това потъвате дълбоко в бездната?
Защо вие, Рибо Сопол, откраднахте идеята от ББЦ за образователен ценз за социалните помощи и майчинските и не я изпълнихте? Защо излъгахте избирателите си, Сопол?
Защо сте във властта вече четири години, Рибо Сопол, и само лапате без да изпълните нито едно обещание?
Защо, Сопол, говорите като Риба Коментатор, а не като Силов вицепремиер Риба Сопол? Нали сте любимият предател и сопол на нашия велик премиер? Правите ли му “свирки”, Риба Сопол?
Преди пак да потънете в Бездната, Рибо Сопол, ще се извините ли на излъганите майки, деца, пенсионери и ограбени възрастни хора по време на вашия сополив мандат?"

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари