петък, 11 януари 2019, 17:00 ч.

Разкритие

ДОВЕДЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА БАНЕВ ХВЪРЛИ БОМБА! Разкри мръсна схема, с която обвиняемият бизнесмен в присвоил 5 млн. лева

BNews.bg

ДОВЕДЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА БАНЕВ ХВЪРЛИ БОМБА! Разкри мръсна схема, с която обвиняемият бизнесмен в присвоил 5 млн. лева

Доведената дъщеря на Николай Банев разкри, че обвиненият бизнесмен се е опитал да съди дори себе си, за да присвои наследството на покойната си съпруга. Раиса Иванова разказва как през 2013 година разбира, че е подсъдима по дело, като ищецът е офшорка от остров Мавриций.

Компания "Джурискандо" Панама започва дело срещу Раиса, Николай Банев младши и Николай Банев за 5 млн. лв. Според ищеца Дочка Банева е взела заем от фирма на остров Мавриций и не го е върнала. Затова след смъртта ѝ се започва дело срещу тримата ѝ наследници.

Като почнала да се рови, Раиса разбира, че подател на иска е украинският гражданин Олексий Иванов - 19-годишно сервитьор в курорта на Баневи "Русалка". По време на съдебната сага става ясно и че Олексий е подписал документите под натиск от страна на Николай и Евгения Баневи. Установява се и че подписът на покойната Дочка Банева върху документа за взимане на заем е фалшифициран. Оказва се и че сметката, на която трябва да бъдат върнати парите, е на самият Банев. Така той реално се съди проформа.

„Прословутият олигарх Николай Банев, обвинен от Специализираната прокуратура в поне 6 престъпления, е престъпник още от 2016 г. Не се страхувам от квалификацията "престъпник", защото е абсолютна истина“, коментира Раиса Иванова пред "Дир".

Доведената дъщеря на олигарха е сезирала различни съдебни инстанции по казуса, включително и ДАНС. И се зарича: „Обещавам стриктно да проявявам още гражданска активност, с оглед на недопускане на бъдещи заплахи и посегателства върху националната сигурност на Р България, поради което ще продължа да се боря за справедливост, и ще гоня Банев и Баневица... до дупка!“

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари