събота, 12 януари 2019, 12:38 ч.

АФЕРА:

КАРАКАЧАНОВ И МИНЮ СТАЙКОВ ЗАЕДНО В ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „МИЗИЯ, ТРАКИЯ, МАКЕДОНИЯ“ АД!

BNews.bg

КАРАКАЧАНОВ И МИНЮ СТАЙКОВ ЗАЕДНО В ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „МИЗИЯ, ТРАКИЯ, МАКЕДОНИЯ“ АД!

В приватизационния фонд в Надзорния съвет са заедно Миню Стайков и Красимир Карачаканов. Там е и лицето Николай Кънчев от ВМРО

В предаването „Бареков и Байрактаров без цензура“ по телевизия Евроком, Димитър Байрактаров показа скандални факти, че вицепремиерът Красимир Каракачанов е бил заедно в приватизационен фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД.

Защо Миню Стайков е в ареста, а Каракачанов не е, попита Димитър Байрактаров и показа данни от Търговския регистър, според които в масовата приватизация Красимир Каракачанов е участвал заедно с Миню Стайков в приватизационния фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД.

Една от фирмите, които участват в приватазионния фонд е „Анкор Н“ ЕООД.

По-късно приватизационния фонд сменя името си на МТ М холдинг АД.

В приватизационния фонд  в Надзорния съвет са заедно Миню Стайков и Красимир Карачаканов. Там е  и лицето Николай Кънчев от ВМРО.

Байрактаров каза още, че съдружието между Каракачанов и Миню Стайков, според Търговския регистър, е до март 2017 година, когато дейността на фирмата е прекратена.

Новото дружество обаче е собственост на СИС Индъстрис ООД на Миню Стайков  и  фирмата Анкор ЕООД

Според Търговския регистър пък фирмата Анкор ЕООД е със собственик Сдружение ВМРО Съюз на македонските дружества.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • А честито - 02:16, 13 ян.

    Николай Кънчев е актуален зам.министър на екологията - по приватизацията на Пирин! Анатолий Величков е актуален зам.министър на Отбраната по външно-икономическите въпроси - изтребители, ремонти, муниции, ......

Напиши коментар

Коментари