вторник, 15 януари 2019, 11:31 ч.

Само в BNews

Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи в политическо лицемерие!

BNews.bg

Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи в политическо лицемерие!

Снимка: Фейсбук


Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи в политическо лицемерие! Ето какво публикува той на фейсбук профила си:

"От предишният ми пост разбрах, че има много чувствителни хора! Хайде сега да си кажем нещата право в очите. Сещате ли се коя е тази госпожа, а сещате ли се кое е това момче?
Ще започна с момчето. Казваше се Даниел Тасев и завинаги остана на двадесет и пет години. За него никой не излезе да протестира! Защо? Защото смъртта го застигна в семейната фирма на госпожата, която виждате на снимката. Нейната семейна фирма по неведоми пътища се сдоби с договор за охрана на Народното събрание, което по закон се охранява от НСО. Май сте забравили коя е госпожата? Ами нали се радвате на Каракачанов и Джамбазки как щели да спират помощите на циганите! Какво лицемерие?! Госпожата се казва Султанка Петрова и е заместник министър в социалното министерство и отговаря за помощите, интеграцията, демографията и социалната политика! Лично назначение на Каракачанов! Защо досега всичко, с което ви баламосва Каракачанов, не е направено от Султанка? Тежко и горко на народ който толкова лесно може да бъде манипулиран! И за какво се хвалите с образованието си, когато дребни политически хитреци ви манипулират както си искат! Днес "врагът" са циганите, утре ще бъдат турците, а потърпевшите сме всички като народ и нация! Точно в такива моменти Левски е написал онова "НАРОДЕ????"

Фейсбук: Димитър Байрактаров
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Немезида - 05:06, 16 ян.

    Байракоф, много започна да си видиш гагата... Ще береш ядове, цървул!

Напиши коментар

Коментари