вторник, 15 януари 2019, 15:20 ч.

Само в Bnews

Журналистът Димитър Байрактаров с нови разкрития! Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

BNews.bg

Журналистът Димитър Байрактаров с нови разкрития! Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

Байрактаров публикува документ от който се вижда, че фирмата " ФАЛАНГА-М " ЕООД с едноличен собственик сдружението ВМРО, което е ръководено от Красимир Каракачанов е обявена в несъстоятелност.

Журналистът Димитър Байрактаров взриви нова бомба в социалната мрежа! Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

Байрактаров публикува документ от който се вижда, че фирмата " ФАЛАНГА-М " ЕООД с едноличен собственик сдружението ВМРО, което е ръководено
от Красимир Каракачанов е обявена в несъстоятелност. Причината за фалита на фирмата е задължение към държавата за 12091.59 лв. установено с ревизионен акт. Вместо да си изплати задълженията, Каракачанов и неговите политически авери начело с Джамбазки и Борис Ячев който към днешна дата оглавява парламентарната комисия за борба с корупцията, решават да обявят фирмата в несъстоятелност поради неплатежоспособност. Ето какво е публикувал журналиста Д.Байрактаров:

"Ето това е резултата от бизнес начинанията на Каракачанов ! Фалит и източване на фирмите собственост на управляваното от него сдружение ВМРО и краен резултат- задължения към държавата за хиляди левове! Внимание! Към днешна дата това лице е вицепремиер и министър на отбраната! Документите с които разполагам са потресаващи! Н.Банев е бледо копие ! Колеги от медиите, защо мълчите?"


Димитър Байрактаров: Фейсбук
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дончо - 09:26, 16 ян.

    Агент Иван и Джамбазина са за панделата! Тези са доказани измамници и никога не са работили!

  • Веднага, - 17:17, 15 ян.

    Ваньо, кажи си!

Напиши коментар

Коментари