четвъртък, 17 януари 2019, 9:49 ч.

Схема

Марешки разкри как ВМРО рекетира директори! Ако не плащат, ги уволняват!

BNews.bg

Марешки разкри как ВМРО рекетира директори! Ако не плащат, ги уволняват!

"Ще те оставим, но трябва да си плащащ по 10 000 лв. на месец. Така казал депутатът Александър Сиди от партията на Каракачанов на бившия директор на Басейнова дирекция в Пловдив Георги Семерджиев. Това съобщи зам.-председателят на парламента Веселин Марешки пред БТВ и показа документ по въпроса, в който е описано всичко.

След като Семерджиев казал, че не може да плаща тези пари на Сиди, бил уволнен. допълни лидерът на ВОЛЯ.

Тези дни станахме свидетели на олит за съмнителни вдигания на личен рейтинг чрез nоставяне на карта съдбата на етническия мир в Бъnгария, обявявайки, че заради едно nрестъnлени е, извършено от конкретни хора, едва л и не 20% от българския народ са nрестъn ници .
Това каза лидерът на „ Воля " Весел ин Марешки от трибуната на Народното събр ан ие, nр едаде репортер на Агенция „ Фокус " .
„Ние от „Воля" категорично се nротивоnоставяме на този език, който заради nадналия си рейтинг оnределени министри се оnитват да създадат проблем, който никой не знае докъде може да стигне", заяви Марешки. „Сега например, г-н Вигенин, който е бил в управлението и е довел до уп адъка н а Бъл гария , не може да разбере за какво говорим . Или такива като г-н Сиди , за които се разбра, че са изnращали хора да заnлашват други хора - и той не м оже да разбере ка кво е да се мисли за българския народ . Хора, които са готови да на nравят груnа за продажба на документи за българско гражданство, също не могат да разберат какво говорим. Но ние сч таме, че в правото има достатъчно nравни аргументи, чрез които на такива като тези, които са продавали българско гражда н ство и са съсипвали съдбите на българските граждан и, да им се търси отговорност", каза още Марешки. „Заради двама-трима такива нехранимайковци наричаме целия български народ нехранимайковци. Призоваваме всички да слязат на земята", заяви още той.

Изборът на нови изтребители за армията в момента е най-големият грабеж в целия преход, може би и в цялата история на България, грабеж на български пари, изкарани от българските граждани, които ще се харчат за ненужни железа, заяви той още пред БТВ.

"За да дадем 2 процента, когато те са били 1 процент за отбрана, този един процент управляващите казват, той идва от въздуха. Той не идва от въздуха, ние го вземаме от пенсиите, здравеопазването и от полицаите и го даваме за самолетите, това е тяхната лъжа", заяви Марешки.

"Когато не гласувахме за тази сделка, ние защитихме българския интерес, а не някакви чужди интереси", каза още той

„Този 1% за армията се взема от другите пера на бюджета. БСП лобират за Грипен. А ние сме против тази сделка, защото е нецелесъобразна за българските граждани“, допълни Марешки.

„Никой не го еня за интересите на българските граждани. Вчера стана ясно, че малката коалиция е ВМРО – ДПС“, стана ясно от думите му.

Според него правителството ще закупи F-16, за да оцелее.

"Още през декември 2017 година в речта на Борисов стана ясно, че осемте "Кугър"-а не летят. Така ще стане и с F-16, те ще си останат паметници, тъй като издръжката за тях е по-скъпа, отколкото може да си позволи държавата", коментира лидерът на "Воля".

Парламентът одобри правителството да преговаря със САЩ за F-16 с гласовете на ДПС. Патриотите бяха разделени при гласуването – 14 гласуваха "против”, а  11 – "за”. Проекторешението бе прието с гласовете на 130 народни представители, 84 бяха "против" и нито един "въздържал се".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Тихомир Томов - 16:05, 17 ян.

    Сиди е евреин и знае тарифите ......................

Напиши коментар

Коментари