четвъртък, 17 януари 2019, 11:00 ч.

Валери Симеонов наглее и не споменава релсата! Твърди, че има натиск върху съда!

BNews.bg

Валери Симеонов наглее и не споменава релсата! Твърди, че има натиск върху съда!

"Имам съмнения, че това е станало под натиск, само това ще кажа", заяви Валери Симеонов по повод окончателното решението на ВАС за Пирин и отказа да коментира повече в кулоарите на парламента за изявлението му от юли миналата година, че ако съдът не потвърди правителственото решение, ще сложи край на живота си. 

"Както се казва, още няколко такива победи и България може да я няма вече.", смята тоалетното ексвице.

"Към настоящия момент България е най-потърпевша от псевдоеколозите и псевдоприродната защита, защото това са псевдо резултати - те нито водят до опазването на природата, нито помагат за регионалната политика - зачеркнахме един цял регион - Югоизточния, голяма част от който се изхранва и зависи от това дали ще има втори-трети-пети лифт на Пирин, сега е лишен от този най-лесен източник на доходи - туризма. Да не говорим, че цяла България пъшка от под игото на Закона за горите, който забранява изграждането на спортни съоръжения без промяна на предназначения, което означава да загуби години чакане и милиони", каза лидерът на НФСБ, предаде Дир. бг.

 

По думите на Симеонов законът трябва да се промени, защото тези промени в него са извършени под "масирания диктат на същата тази група около (природозащитника - б.р.) Тома Белев и другите".

"Но заради смените на правителства, безотговорността на управляващите са допуснати и те ограничават изцяло планинския туризъм. Това не е нормално, България е единствената държава в ЕС, която има над 30% защитени територии, във всички другите страни те са около 10-12 до 15%", добави той и предупреди зелените, че ще вкара промени в закона.

"Тези които мислят, че са успели да постигнат голямата победа, малко са подранили с еуфорията, това бих им казал", заяви още Симеонов.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Димитър - 22:59, 17 ян.

    Псевдоеколозите трябва да бъдат спряни.

  • Тихомир Томов - 16:07, 17 ян.

    SKAT да си направи една планина между Слънчев Бряг и Равда и да си пързалят на воля

  • Цветан - 14:37, 17 ян.

    Разбира се, че има натиск върху съда, няма друго адекватно обяснение защо ВАС обрича българския туризъм.

Напиши коментар

Коментари