понеделник, 21 януари 2019, 9:56 ч.

Дума срещу дума

Борисов разобличил ужким Елена, а му даде контрата Деси! Коя е Първата дама и язди ли мотор?

BNews.bg

Борисов разобличил ужким Елена, а му даде контрата Деси! Коя е Първата дама и язди ли мотор?

Снимка: Уикипедия

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се саморазпознала в думи на Борисов, които той никога се оказва не бил изричал по отношение на нея в изказването си вчера пред ГЕРБ на националната конференция. 

Радева дори написа послание във Фейсбук, което е насочено като отговор към министър-председателя.

Десислава Радева цитира част от думите на Борисов и ги анализира така:
"Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря.", Б.Борисов.

Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.

Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина.

"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша!

Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още..."

По-късно стана ясно, че той не визира нея, а Елена Йончева, която се е движела на рокерски мотор и беше част от Тройната коалиция. След което последва втори коментар от страна на Радева.

"След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева, не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его чрез хубава музика. Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син)."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари