понеделник, 21 януари 2019, 11:42 ч.

Предаврителни данни

Експертизата сочи - Северин е психопат, егоцентрик и примитивна личност!

BNews.bg

Експертизата сочи -  Северин е психопат, егоцентрик и примитивна личност!

Психопат, егоцентрик, примитивна личност и склонен към агресия е Северин Надеждов, който уби Виктория Маринова в Русе, но е вменяем и може да носи наказателна отговорност. Това са предварителните данни от съдебно-психиатричната експертиза, за която циганинът беше настанен в болницата на затвора в Ловеч, научи “24 часа”.

Документът още не е готов и прокуратурата го няма черно на бяло. Тази експертиза е задължителна, преди извергът да бъде предаден на съд. Северин Надеждов не показвал емоция по време на разговорите с лекарите. Отговарял с кратки думи, забил поглед в земята.

През по-голямата част от времето не общувал много със съкилийниците си. Няма данни да е тормозен физически, освен няколко психоатаки какво го очаква когато влезе в затвора.

21-годишният Северин вече е обратно в русенския арест, но стоя в Ловеч повече от месец. През това време психиатри са водили беседи с него, за да направят заключение дали е луд, както твърдяха роднините му. За него няма данни от медицинска документация, която да показва психични болести. Справка в родословното му дърво обаче разкрила кръвосмешение – бащата и майката на Северин били роднини. С лека умствена изостаналост са и братята на Селяйдин Ремикса, както е известен в циганската махала.

Бил агресивен към други момичета в махалата, с които имал връзки, преди да се ожени по ромските закони за Емел. Двамата нямат граждански брак и сега момичето живее с родителите си. Алкохол пиел от 15-годишен, а в последните 2 г. се друсал и с евтина синтетична дрога. Точно в това състояние – пиян и дрогиран, Северин нападнал Виктория Маринова на 6 октомври миналата година на крайречната алея, където журналистката се подготвяла за състезание по бягане. Ударил я силно в лицето, замъкнал я в храстите и я изнасилил жестоко. Експертизата сочи, че жертвата е била мъртва през по-голямата част от гаврата върху нея от Северин.
Разследването срещу Северин Надеждов ще приключи до март с изготвянето на всички експертизи, научи още “24 часа”. Очаква се той да признае всичко в обвинителния акт.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • прости капути и това си е - 09:44, 22 ян.

    капутиииии, триете, мама и деба циганска деба! Ай сега да видим къде са ви плюнките?! Нали беше поръчково това убийство бе, лайняри?! нали жертвата беше велика разследваща журналистка бе?! ТЪПИ ПЛАТЕНИ ЛАЙНЯРИ! И да триете, това е - НАРОДЪТ РАЗБРА КАКВИ СТЕ ОТРЕПКИ, НАЧЕЛО С БАШ ОТРЕПКАТА :-)))

Напиши коментар

Коментари