четвъртък, 24 януари 2019, 9:30 ч.

До кога?

ЦИНИЧНО ВАРВАРСТВО! Бият и грабят по трима пенсионери на ден у нас

BNews.bg

ЦИНИЧНО ВАРВАРСТВО! Бият и грабят по трима пенсионери на ден  у нас

По трима пенсионери на ден горят от грабежи. Възрастните хора са безмилостно пребивани и ограбвани в домовете си.

Само през последния месец от годината жертви на подобни престъпления са станали около 90 души. Общият брой на потърпевшите за декември е близо 150, пише "Монитор”.

Останалите 60 души обаче са причакани хора на улицата, които са били нападани и обрани. Общо регистрираните грабежи за последната отчетна година на вътрешното ведомство пък са 1525. От там отчитат, че те са намалели спрямо 2016 година с около 9 процента.

Иначе казано за 2017 година са били обрани с близо 120 души по-малко, които са били ощетени с едва около 12 хил. лева.

В повечето случаи крадците си тръгвали с дребни суми от порядъка на 30-40 лева. Най-много били нападенията в първите дни на месеца, когато пенсионерите взимали пенсиите си. Преди да се приберат в домовете си обаче, те плащали сметките и купували лекарствата си и така им оставали незначителни суми.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Аз съм проЗт - 13:21, 24 ян.

    Най-много били нападенията в първите дни на месеца, когато пенсионерите взимали пенсиите си.Преди да се приберат в домовете си обаче, те плащали сметките и купували лекарствата си и така им оставали незначителни суми.Та тъй в повечето случаи крадците си тръгвали с дребни суми от порядъка на 30-40 лева.С тези 30-40 лв пенсионерите трябва да изкарат месеца. Хвала на Партията-майка, която е толкова грижлива за пенсионерите, че ги остави да оцеляват с 1 лв на ден!

Напиши коментар

Коментари