вторник, 05 февруари 2019, 13:00 ч.

Само в BNews

Как Елена Йончева смени Банев с Банов?

BNews.bg

Как Елена Йончева смени Банев с Банов?


Елена, ало, Банев съм! Няма грешка в имената и не сме объркали името на Банов с Банев! Общото между двете фамилии се нарича Елена Йончева!

През 2006 г. се подготвя най-скъпата сватба в съвременната история на България - тази на Николай и Евгения Баневи. Подготвя се и списъкът с гостите, които от най-близкия кръг по интереси. Странно в този списък, а според запознати и гост на сватбата, попада името на Елена Йончева. Кратка справка в медиите сочи, че сред гостите е и друг журналист - Соня Колтуклиева. Публично известен факт е, че по това време Йончева се спряга за жената до министър-председателя, както и че именно през 2006 г. тя става горд собственик на няколко апартамента, вила, магазин и гараж в София за нула лева.

Странно, случайно или не Йончева, никога не прави репортаж, камо ли журналистическо разследване или документален филм за престъпната приватизация, заради което днес тогавашните младоженци Баневи се намират в следствения арест. Елена Йончева е сляпа и за престъпните заменки, които се извършват по времето на нейния възлюбен министър-председател.

Йончева е сляпа и глуха и за аферата "Батко и Братко", която беше най-яркият пример за кражба от строителство на пътища? Днес Елена не обелва и думичка за Банев, който чрез приватизационните си сделки изхвърли на пътя хиляди бедни и честни социалисти, но за това пък гордо громи Банов? Вероятно, когато Йончева говори за източени 11 милиарда евро има предвид Банев, а не Банов, но вече е ясно, че бедният и ограбен социалист трудно различава Банев от Банов, а Елена ще продължава да громи Банов и гръмовно да мълчи за връзките си с Банев!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • цитaт нa дeня - 16:44, 05 февр.

  “Наблюдавайте парите. Парите са барометър за достойнствата на обществото. Когато видите, че покупко-продажбите се извършват не със съгласие, а по принуда; когато видите, че за да произвеждате, ви е нужно разрешението на някой, който не произвежда нищо; когато видите, че парите се стичат при онези, които търгуват не със стоки, а с влияние; когато видите, че някои хора стават по-богати чрез подкупи и облагодетелстване, отколкото чрез работа, и вашите закони не закрилят вас от тях, но закрилят тях от вас; когато видите корупцията да се възнаграждава, а честността да се превръща в саможертва – тогава трябва да знаете, че обществото ви е обречено.”

 • Христо - 16:23, 05 февр.

  Спирам да Ви чета. Г-н Бареков,моля да се намесите. Ако такива "писания" са част от политиката Ви, значи нищо ново не сте научили и мястото Ви наистина е в "Европа"/ресторант, чалга бар или скара-бира/

 • -<>- - 16:22, 05 февр.

  Ще мълчи КАТО ПУКАЛ, я, нали все разправяше, че нямала нищо общо ни с Цветан Василев, ни с офшорки. Какво да каже милата при това положение, освен, че е излъгала? Слагам бас, че и от великите проверки на качеството на магистралите, инициирани уж от нея, няма да излезе абсолютно нищо. Защото БСП и ГЕРБ са двете страни на един медал и караниците им са буря в чаша вода. Накрая баламурниците като коментаторката "Мира" ще я пратят тази мошеница и в ЕП. Така да се каже, като награда за доброто крадене, лъгане и безочие.

 • Мира2 - 15:36, 05 февр.

  За жалост само в тази медия се поставя въпросът за зависимостите на тази червена овца. Никак не харесвам Банови - нито него, нито баща му. Само че защо никоя медия не задава гласно въпроса ЗАЩО ЙОНЧЕВА МЪЛЧИ КАТО ПУКАЛ ЗА ОФШОРКИТЕ СИ И ЗА ОГРОМНИТЕ Й ТРАНШОВЕ ОТКЪМ ФАЛИРАЛАТА КТБ??????? ИЛИ КРАДЕЦЪТ КРЕЩИ : "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" ??????ЦЯЛОТО ЛАЕНЕ НА ЙОНЧЕВА Е А-ЛА КОСТИНБРОД - ТОЗИ ЧЕРВЕН ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ...

 • Мира - 14:19, 05 февр.

  bnews смятах ви за сериозна медия - уви , започвате да се конкурирате с ПИК, но всеки който се захване с Бареков не стига далече. Жалко!

Напиши коментар

Коментари