четвъртък, 07 февруари 2019, 14:49 ч.

EКСКЛУЗИВНО В BNEWS

Димитър Байрактаров: Патриотарските кавги осигуряват алибито им за неявяване на евроизборите!

BNews.bg

Димитър Байрактаров: Патриотарските кавги осигуряват алибито им за неявяване на евроизборите!

Кавгите при патриотите стават отново основна тема през последните дни и сякаш по сценарий един ден се карат НФСБ и Атака, а на следващия ВМРО и НФСБ! Би Нюз потърси за коментар бившия  депутат Димитър Байрактаров :


Б.Н.- Г-н Байрактаров, днес цъфна поредния скандал между НФСБ и ВМРО. Този път депутите Касабов и Симеонов обвиняват ВМРО, че е преписало програмата на НФСБ за интеграция на ромите, така ли е?


Д.Б.- Интересно ми, коя част от програмата на НФСБ е написал Касабов, а за предложенията на Симеонов не искам да си спомням защото доста срам събрахме от тях! Иначе тези предложения наистина съществуваха в програмата на НФСБ и бяха изработени от хора, които отдавна не сме в НФСБ. За ВМРО е ясно, че те са политически крадци.
Б.Н.- Искате да кажете, че така наречените патриоти си приписват чужди заслуги?


Д.Б.- Точно това казвам и ще допълня, че от простотия дори не знаят какво сме приели в миналото народно събрание. Аз бях изработил промени на закона за семейни помощи за децата, които бяха много безкомпромисни и на първо място бяха насочени срещу проблема "деца раждат деца". Парламента го отхвърли, а Симеонов и Каракачанов  нито веднъж не настояха този закон да бъде приет пред председателския съвет. За вашите читатели обяснявам, че  законодателната програма на парламента се уговаря именно на председателски съвет.


Б.Н.- Защо тогава са тези кавги?


Д.Б.- Защото по този начин си осигуряват алиби и оправдание, за да не участват на предстоящите евроизбори, тъй като рейтингът им е катастрофален в порядъка около 0,5 %. 


Б.Н.- Валери Симеонов отново нападна и Атака и техния партиен вестник. Защо?


Д.Б.- Атака е единствената разпознаваема партия, която губи от тази нездрава коалиция и двамата удавника правят всичко възможно да я потопят. Все пак не забравяйте, че Атака вече 14 години е праламентарно представена партия и има своя твърд електорат и избиратели!Единствено Атака има сили сама да прескочи границата за парламент и затова Симеонов и Каракачанов я дърпат надолу. От Сидеров зависи какъв път ще поеме, но трябва да е разбрал, че оставането му в тази коалиция е равнозначно на самоунищожение!


Б.Н.- Депутата Касабов отново нападна Волен и Атака, това ли е причината?


Д.Б.- Със сигурност това е една от причините, а другата е, че вероятно Касабов се е научил да работи на компютър! Вижте да те напада Касабов е повече от сметхотворно! Бих ви препоръчал да го препита върху някои от най-елемантарните закони, за да си направите извод за нивото му! Касабов вместо да се заяжда с Атака, защо не предложи свалянето на новините на турски от БНТ? ВМРО и НФСБ защо забравиха за референдума "Не на Турция в ЕС" 330000 подписа отлежават в мазето на Народното събрание?


Б.Н.- Защо?


Д.Б.- Защото са изцяло зависими от ДПС! Толкова е очевадно, ще се изпотрепят помежду си, но срещу уж главният им политически враг нито дума. Знаете ли по места колко добре си се разбират? А знаете ли колко местни коалиции има между ВМРО и ДПС? Само, че хората започнаха да проглеждат и вече не им вярват!   
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари