събота, 09 февруари 2019, 18:00 ч.

Иранска двойка

В Банкок задържаха иранци с фалшиви български паспорти

BNews.bg

В Банкок задържаха иранци с фалшиви български паспорти

Ръководителят на Бюрото за миграция коментира, че 42-годишният Муазез Хуман и 36-годишната Есмали Хуман са задържани на летището в петък вечерта.

Иранска двойка е арестувана на летище Суварнанабхуми в тайландската столица Банкок за използване на фалшиви български паспорти, съобщава "Банкок поуст" и "Нейшън".

Ръководителят на Бюрото за миграция коментира, че 42-годишният Муазез Хуман и 36-годишната Есмали Хуман са задържани на летището в петък вечерта. 

Двамата са пристигнали с полет QR626 на Qatar Airlines в 3 и 30 часа. Стояли са около лобито за пътници до 11 часа, преди да отидат до имиграционните власти и да вземат печат и визи с помощта на български паспорти. При проверка, паспортите се оказват фалшиви.

След часове разпити, двойката заявява, че са използвали фалшивите паспорти с надеждата да пътуват до европейска държава.

Мъжът е ползвал фалшив български паспорт с името Денис Албертов Илиев, а жената е пътувала с името Петя Петкова Данаилова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари