неделя, 10 февруари 2019, 15:30 ч.

Утре

МВР отбелязва Европейския ден на телефон 112

BNews.bg

МВР отбелязва Европейския ден на телефон 112

Служителите на "Национална система 112" ще отбележат утре Европейския ден на телефон 112. Това съобщиха от пресслужбата на МВР. На събитието ще присъстват представители на ръководството на МВР.
 
Ще бъде представен процесът по приемане и предаване на постъпил на телефон 112 сигнал от човек със слухово и/или говорно увреждане.
 
Осигуряването на достъп на хора със слухово и/или говорно увреждане до спешния телефон чрез приложение за смарт устройства и интернет портал е най-новата услуга, внедрена в системата 112, съгласно Европейската регулаторна рамка в областта на електронните съобщения.
 
В рамките на събитието е подготвена и презентация за развитието и надграждането на Националната система 112 с нови функционалности и услуги.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • pp - 20:33, 10 февр.

    по костово време го бяха закрили - като додат бандитите да няма къде да се обадиш

Напиши коментар

Коментари